's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
6 oktober
Matig spelend 's-Graveland afgetroefd door Nieuw Utrecht3: 3-6

Op het laatste moment is Nieuw Utrecht 3 toegevoegd aan de competitie. De kampioen van vorig jaar had zich vergeten in te schrijven, vandaar. Vandaag speelden de Utrechtenaren hun eerste wedstrijd van het seizoen, 's-Graveland de derde. Dat was niet aan de wedstrijd af te zien. De Oude Beloften staken niet in hun beste vorm. Met name het samenspel verliep verre van optimaal. Te veel combinaties eindigden in de voeten van de tegenstander. 's-Graveland trad aan met Frits, Luc, Harun, Giliam, Jeroen, Niels, Jarno, Sander, Alfred, en Frank. In de eerste helft kreeg 's-Graveland een paar kansjes en liet Nieuw Utrecht zien dat het nog steeds de gevaarlijke goed voetballende ploeg is. Waar 's-Graveland de kansen miste, maakte Nieuw Utrecht die twee keer koelbloedig af. Dat betekende een ruststand van 0-2 op het virtuele scorebord.


's-Graveland2 - Nieuw Utrecht3: 3-6
Ruststand: 0-2
Doelpunten 's-Graveland: Luc te Nuyl, Jarno van Diermen (p), Jeroen te Nuyl
   
Jeroen te Nuyl: "Het liep vandaag niet al te gesmeerd. De Braziliaanse voetbaltrein kwam niet goed op stoom. We kwamen met de beste bedoelingen de tweede helft weer het veld op, maar voor we het goed en wel wisten, hadden we er alweer twee om onze oren (0-4) en leek de wedstrijd gespeeld."
 Ik weet niet hoe, maar we vonden toch nog iets wat op veerkracht leek. Sterker nog we kwamen terug tot 3-4 en het werd nog een wedstrijd met negen minuten te spelen. We gingen risico's nemen en dan kan het ook de andere kant op vallen. En dat gebeurde dus ook. Gauw vergeten en de stijgende lijn weer zoeken en oppakken, zal ik maar zeggen."
 
  Luc te Nuyl: "We speelden vandaag eens op een ander veld. Mijn idee was het niet. Frank had dat bedacht. Hij vond dat ook wat minder slepen met de goaltjes. Nou wil ik ook weer niet zeggen dat we daardoor verloren hebben, maar het doet toch wat met de concentratie."
Frank Scheltus: "Deze helft van veld 2 lag er nog beter bij dan die andere helft van veld 2. Iedereen wil toch gewoon op het beste veld spelen? Nou dan."
"Ik heb van de week de data voor de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. Van 17 tot en met 19 januari 2020 luiden we met het team het nieuwe jaar in. Waar? Ja, dat is nog de vraag. Europese steden kunnen nog steeds een aanbieding doen. Volgende week wil ik de long-list bekend gaan maken."
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporters van de Week

Stok van den Burg (met regenboog-praplu): "We kregen een mailtje van Jeroen dat we voor vandaag meer dan genoeg spelers hadden. Toen heb ik teurggemaild dat ikl wel een weekje over wilde slaan. Dat gaat om en om."
Maarten Schaap (met schapen-paraplu): Het maakt mij echt niet uit dat het regent. Ik kom gewoon op de fiets. Ben benieuwd of 's-Graveland weer makkelijk kan winnen."


Bericht met foto van Maarten Schaap, na de wedstrijd: "Het is de wereld op zijn kop. Kom ik eens een keertje kijken, gaat iedereen na één biertje alweer naar huis. Zit ik hier met Stok en Frank en een stilgevallen gesprek..."


 
De Toss
Jeroen te Nuyl: "Kennelijk heeft Nieuw Utrecht geen gebruik gemaakt van de promotieregeling voor kampioenen. Vorig jaar verloren we de eerste wedstrijd met 11-3 van hen, maar wonnen we thuis met 7-3. Nu moeten we in de uit-wedstrijd dus maar revanche nemen."
"Het viel nogal mee met de regen. Een lekker mals veldje. Daar lag het niet aan."
"Pim van Leeuwen heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Je kan zien dat hij meer ervaring begint te krijgen."
Pim: "Zo'n nat veld nodigt erg uit tot het maken van slidings. Dat is echt niet de bedoeling. Het is een overtreding. Ik heb er een paar keer voor gefloten."
Jeroen: "De aanvoerder van Nieuw Utrecht 3 is een aardige jongen en een van de beste voetballers uit onze competitie."