's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
13 oktober
Stroef spelend 's-Graveland in de tweede helft naar winst bij Andaharspor2: 1-4

Andaharspor2 is de hekkensluiter van de competitie. 's-Graveland2 staat zo'n beetje bovenaan. Dat moest dus een makkie worden vandaag. Maar de Oude Beloften hebben het traditioneel lastig bij hun Turkse vrienden in Utrecht, zo ook deze ochtend.
's-Graveland trad aan met Frank, Giliam, Menno, Bert, Frits, Marc, Luc, Sander, en Ronald. Alle negen spelers werkten een goede warming-up af. Dat wil zeggen, doordat de verbouwing van de kleedkamers van Ardahanspor nog niet afgerond is, de kleedkamers van de buren gebruikt worden, er zo'n vijfhonderd meter heen en weer moest worden gewandeld. 's-Graveland begon stroef aan de wedstrijd. Toch kwamen er goede kansen voor de Utrechtse goal. Helaas was er in de afronding weinig scherpte. Ardahanspor kwam er anderhalve keer uit waarbij de spits een keer goed wegdraaide en goed binnnenschoot (1-0). Vanaf dat moment deed Ardahanspor rustig aan en ging 's-Graveland druk zetten. Een foute terugspeelbal werd daarbij door Marc Heemskerk op en binnengeprikt. Met een 1-1 stand werd de kantine opgezocht voor de thee. (De kleedkamer was te ver lopen.)


Ardahanspor2 - 's-Graveland2: 1-4
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Marc Heemskerk (2x) Luc te Nuyl, Sander de Leeuw
   
Luc te Nuyl: "De tweede helft liep gelukkig wat beter dan de eerste helft. We kregen veel kansen, misten de meeste, maar schoten er gelukkig ook een paar raak. Het bleef nog best lang 1-2, waardoor Ardahan nog hoop mocht koesteren. Toen de 1-3 er eenmaal inlag geloofden ze het ook wel. Nou ja, dit soort wedstrijden horen er ook gewoon bij."
Menno van den Brand: "Ik vind Ardahanspor een leuke tegenstander. Het gaat er meestal gemoedelijk aan toe en na de wedstrijd wordt er nog wat Turkse muziek gespeeld. Veel van mijn medespelers denken dat daarbij een gitaar wordt gebruikt, maar het is een sitar. Nee wacht, ik moet mezelf corrigeren, het is een saz. Op mijn verzoek werden we begeleid op de saz bij het zingen van ons clublied. Heel bijzonder."
 
  Frank Scheltus: "Ik zou het fijn vinden als alle spelers wat meer geconcentreerd op het veld stonden. Focus op de wedstrijd en niet op allerlei randzaken. Voor de wedstrijd was de discussie in de kleedkamer welke Turkse snaarinstrumenten er allemaal bestaan. Nou dan kan ik je wel zeggen dat ik niet in mijn saz ben."
"Ik heb relatief weinig te doen gehad op de goal. Daarom ben ik me in de tweede helft wat meer gaan toeleggen op het coachen. Zeggen wanneer er gezamenlijk druk moet worden gezet, enzo. Nou het resultaat was er ook naar, dacht ik."
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporter van de Week
Achteraf is duidelijk waarom het soms zo stroef liep bij 's-Graveland. Er waren geen supporters.
Waar was iedereen?


 
De Toss
Giliam Hagen: "Jeroen had zich vrijwillig teruggetrokken voor deze wedstrijd. We hadden genoeg poppen en hij vetrok vanmiddag ook weer eens naar Cannes voor zijn werk. Je zou zeggen dat dat allemaal via Skype afgehandeld kan worden, maar kennelijk is dat niet zo."
"Het was een soort van warm weer, vond ik. Ik liep behoorlijk te zweten omdat ik ook nogal een dik ondershirt aanhad."
"De scheidsrechter heeft vandaag prima gefloten. Ik vond dat hij wel wat veel op zijn telefoon keek. Misschien verwachtte hij een telefoontje van iemand."
"De aanvoerder van Ardahanspor is een aardige jongen en een goede voetballer. Hij maakte een mooie  goal."