's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
3 november
Uitgekookt SO Soest zet 's-Graveland in de tweede helft opzij: 0-3

Vorige week een zes punten-wedstrijd gewonnen. Deze week een zes punten-wedstrijd verloren. SO Soest speelde uitgekookt, wachtte de kansen af en greep die in de tweede helft. De Oude Beloften wilden wel, probeerden wel, maar dwongen geen grote kansen af. 's-Graveland trad aan met Stok, Harun, Frits, Frank, Luc, Jeroen, Niels, Alfred, Sander, Marc, Jarno en Giliam. Twaalf man voor zeven posities. Veel en vaak wisselen om een conditioneel voordeel uit te buiten, ook dat kwam er niet echt van. De eerste helft hielden de teams elkaar aardig in evenwicht met een soort schaak-voetbal in een laag tempo. Weinig echte kansen voor beide teams, hoewel 's-Graveland er best eentje had mogen maken. Met de brilstand (0-0) werd de thee opgezocht.


s-Graveland2 - SO Soest: 0-3
Ruststand: 0-0
Doelpunten 's-Graveland:
   
Jeroen te Nuyl: "Het leek inderdaad wel een beetje op een schaakspel. En dan bedoel ik niet een vluggertje. In de rust heb ik gezegd dat we het tempo omhoog moesten schroeven door veel te lopen en vaak te wisselen. Daarbij vermelde ik ook nog dat we moesten oppassen voor een tegengoal, want dan zouden zij de wedstrijd in het slot gooien. Dan denk je dat iedereen dat in zijn oren knoopt."
"Nou ja, de tweede helft was nog geen halve minuut bezig of het stond al 0-1. En inderdaad SO Soest heeft dan het team dat achterover kan gaan leunen. Wij waren vandaag niet bij machte het spel open te breken. Jammer maar helaas, we hebben terecht verloren."
 
  Luc te Nuyl: "Voor de wedstrijd heb ik een paar jongens even bij me geroepen en wat tips gegeven voor de warming-up. Het is niet goed om met koude spieren aan een wedstrijd te beginnen. Zeker als je, net als ik,  af en toe zo knoerthard op de goal schiet, moeten de spieren van boven en onderbenen lekker soepel zijn."
"Volgende week zijn we een weekje vrij. Ook wel eens lekker om op zondag uit te slapen. Zelf hou ik het dan meestal bij een korte looptraining en het afwerken van een paar parcourtjes krachttraining. En dan 's middags nog even de kroeg in. Ik kan moeilijk zonder mijn zondagse portie beweging."
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporters van de Week
Menno van den Brand: "Ik wist dat we vandaag voldoende spelers zouden hebben, dus ik heb Jeroen gemeld dat ik een wedstrijdje over zou slaan. Ik moest wel op tijd naar de club komen omdat ik de shirtjes had gewassen. En dan blijkt er verdorie dat er vandaag in reserveshirts wordt gespeeld. Lekker dan!"
"Ik heb de trainer van het eerste, Leon Roorda, gewezen op de talenten die er nog bij de Oude Beloften rondlopen. Hij was zeer geïnteresseerd. Ik denk dat een paar jongens binnenkort een uitnodiging voor een proeftraining bij de selectie mogen verwachten."

Marc Heemskerk had vandaag zijn dochters meegenomen voor de broodnodige support. Leuk! 
De Toss
Jeroen te Nuyl: "Ja, twaalf man is inderdaad nogal veel. Maar Marc en Alfred zouden bij 's-Gravelands andere 35+team meedoen. Alleen die wedstrijd ging niet door. Wist ik veel. Nou ja, iedereen heeft effe lekker gebald. Het was heerlijk weer om te voetballen."
"Pim van Leeuwen heeft weer een prima wedstrijd gefloten. Ook voor dit soort topwedstrijden draait hij zijn hand niet om."
"De aanvoerder van SO Soest is een aardige jongen en een goede voetballer. Dat laatste hebben we echter niet kunnen zien omdat hij moest keepen. Hij offert zich het hele seizoen al op, want het ontbreekt het team aan een echte keeper. Ik wilde nog de grap maken dat wij dat ook hebben, maar Frank Scheltus stond een beetje te dicht in de buurt."