's-Gravelands Oude Beloften
 
 
Thuis Vorige       Volgende            
© Vijfde Dimensie, jaargang 21 
 
 6 september
Oefenwedstrijd tegen 's-Graveland 35+ 3 gaat ook verloren: 6-0
Jeroen te Nuyl: "Natuurlijk had ik op een beter resultaat gehoopt vandaag. In theorie zouden wij wat meer voetballend vermogen moeten hebben dan het team dat dit seizoen voor het eerst op een half veld gaat voetballen. In de praktijk zie je echter dat wij het lastig hebben met de snelheid en het combinatiespel dat zji op de mat leggen. Niet zo gek misschien als je bedenkt dat er ongeveer dertig jaar verschil zit tussen onze oudste speler in de selectie en hun jongste speler in het team. Nou ja, we hebben weer veel geleerd vandaag. Kijk, als je elke oefenwedstrijd met 10-0 wint, zou het ook niet goed zijn. Doordat we nogal wat geblesseerden en afwezigen hadden vandaag, was er geen gedoe met wisselen en alles. We waren met negen man, behalve ikzelf met Frank, Jarno, Alfred, Harun, Niels, Giliam, Frits en Stok. Menno had er ook gewoon bij kunnen zijn, maar die viel in als scheidsrechter voor Pim die zijn dochter moest helpen verhuizen naar Eindhoven de gekste."
"Om nou te zeggen dat we helemaal klaar zijn voor de competitie, lijkt me wat ovderdreven. Misschien dat ik volgende week nog een laatste officiele training organiseer. De spelers moeten in ieder geval de mail in de gaten houden."
 
   
De toss werd uitgevoerd met inachtneming van de RIVM-maatregelen. De aanvoerder van 's-Graveland 35+ 3, Daan, is een aardige jongen, een goede voetballer en een aardige keeper.  
   
Aan keeper Frank Scheltus lag het natuurlijk weer niet...  
   
 
   
 
   
 
   
De rust  
   
Supporters van de week
Cas, Teun en Joep 
 
   
 
   
 
 


Onze Sponsor