's-Gravelands Oude Beloften
 
 
Thuis Vorige       Volgende            
© Vijfde Dimensie, jaargang 21 
 
 20 september
Openingswedstrijd nieuwe seizoen tegen Soest gaat verloren: 2-5
Jeroen te Nuyl: "We weten dat So Soest een van de betere tegenstanders is uit deze competitie. Dus in die zin had ik eerlijk gezegd vandaag al rekening gehouden met een verlies. Onze oefencampagne is niet al te best verlopen, maar wat dat betreft zag ik vandaag zeker een stijgende lijn in ons spel. We kwamen aan de start met mezelf, Frits, Jarno, Sander, Harun, Bert, Giliam, Alfred, Frank en Menno. Voor de wedstrijd sloten nog wat geblesseerde spelers aan voor de officiele teamfoto. We begonnen de wedstrijd voorzichtig, Soest kreeg goede kansen, wij een paar kansjes. We waren bijna met 0-0 gaan rusten maar vlak voor tijd viel de 0-1. In de rust heb ik iedereen bemoedigend toegesproken. Wat mij betreft moesten we snel de 2-1 maken. Wat dat betreft zie je maar weer dat niet iedereen zit op te letten bij zijn kopje thee. In de tweede helft ging het hard. Voor we het wisten stonden we met 0-4 achter. Gelukkig toonden we veerkracht, of Soest liet zich wat terugzakken, dat kan natuurlijk ook. In ieder geval maakte ik zelf de 1-4, balletje achter het standbeen, nog veel complimenten na de wedstrijd over gekregen. Even later werkte de keeper van Soest een voorzet van Alfred in eigen doel (2-4). Weer later nam Frits een voorzet op zijn pantoffel waarmee bijna de 3-4 binnen viel. Helaas, het mocht niet zo zijn. Soest speelde het goed uit. Eindstand 2-5. Het goede nieuws is: We hebben alles nog in eigen hand."

's-Graveland 2 - So Soest: 2-5
Ruststand: 0-1
Doelpunten 's-Graveland: Jeroen te Nuyl, Eigen doelpunt Soest 
   
De toss
Frits van der Meer: "Stok heeft een prima wedstrijd gefloten. Helemaal in de sfeer van de wedstrijd gaf hij geen penalty voor een sliding binnen het strafschot-gebied. Een terechte beslissing wat mij betreft."
"De aanvoerder van Soest was een aardige jongen en volgens eigen zeggen een goede voetballer. Kan ik niets van zeggen want hij heeft vandaag gekeept."
 
   
Jeroen te Nuyl: "We hebben in ieder geval niet meer de favorieten-druk op onze schouders. Ik beschouw onszelf als dark horse."  
   
 
   
   
 
   
De rust  
   
Supporter van de week
Joost te Nuyl, was door broer Luc opgehaald. Hij heeft genoten van de wedstrijd, maar ziet nog veel ruimte voor verbetering bij 's-Graveland.
 
   
 
   
 
 


Onze Sponsor