's-Gravelands Oude Beloften
 
 
Thuis Vorige       Volgende            
© Vijfde Dimensie, jaargang 21 
 
 27 september
's-Graveland buigt 3-0 achterstand bij PVCV om in overwinning: 3-6
Jeroen te Nuyl: "De ziekenboeg bij ons zit behoorlijk vol, dus het was even de vraag of ik vandaag genoeg spelers in Vleuten op zou kunnen stellen. Gelukkig konden we de noodgevallen-optie bij Rick Kalis lichten en ging de vakantie van Jarno naar Luxemburg niet door. Vandaar dat we vandaag de beschikking hadden over mezelf, Rick, Jarno, Harun, Bert, Frank, Frits, Sander en Giliam. Bijna iedereen had zich thuis al omgekleed vanwege de Coronamaatregelen bij PVCV. In de praktijk bleek dat niet nodig. We kregen een mooie kleedkamer. Met PVCV hebben we het traditioneel lastig. Er lopen een paar handige jongens bij. Vandaag zag ik de bui ook alweer hangen. We begonnen slapjes. Na goed 10 minuten stonden we al met 2-0 achter. Gelukkig herpakten we ons enigszins. Wij kregen veel en ook goede kansen, maar via een uitvalletje werd het toch 3-0 voor PVCV. Gelukkig kon Jarno voor 's-Graveland nog iets terugdoen. Hij bepaalde de ruststand op 3-1. Na de thee pakten we het weer goed op en was het feitelijk eenrichtingsverkeer naar de Vleutense goal. Doelpunten konden niet uitblijven, zou je zeggen . Het duurde even, maar na de 3-2 van Giliam ging het hard. Opluchting was er na de gelijkmaker. De blauw-witte voetbalvechtmachine wist echter niet van ophouden. 's-Graveland benutte de kansen goed en liep in de laatste tien minuten van de wedstrijd uit naar 3-6. Klasse! Deze lijn moeten we zien vast te houden."

PVCV - 's-Graveland 2: 3-6
Ruststand: 3-1
Doelpunten 's-Graveland: Sander de Leeuw, Jarno van Diermen (2x), Giliam Hagen (2x), Frits van der Meer
   
De toss
Frits van der Meer: "Omdat Jeroen zichzelf reserve had gezet bij de aftrap, mocht ik de toss weer doen. Geen probleem."
"De scheidsrechter van vandaag heeft uitstekend gesloten. Ik heb hem op niet één foutje kunnen betrappen. Het was een hele sportieve wedstrijd."
De aanvoerder van PVCV, Ben, was een aardige jongen en een goede voetballer. Hij voetbalt samen met zijn zoon in dit team. Ook al zo'n aardige voetballer. Over 31 jaar mag mijn kleinzoon ook meedoen, zei Ben. Leuk!"
 
   
Jeroen te Nuyl: "Zelf heb ik geen hele grote kansen gehad. Anders had ik er zeker ook een paar in geschoten."
"Ik heb een beetje rustig aan gedaan. Ook met het bier na de wedstrijd. Morgen zit ik bij het Mes op Tafel in de uitzending. Dus ik wil fysiek en mentaal topfit zijn. Leuk als je kijkt. Maandag, Tien voor acht op Nederland 2."
 
   
 
   
 
   
   
De rust  
   
Supporters van de week
Het ging lekker zonder (v.l.n.r.) Luc te Nuyl, Ronald van Oostrum en Niels Steenvoorden. Zij toonden echter wel karakter door hun team als supporter te komen steunen. Klasse! Staat genoteerd.
Heel veel sterkte met het herstel van jullie blessures (v.l.n.r.) knie, ribben, knieschijf.
 
   
 
   
 
 


Onze Sponsor