's-Gravelands Oude Beloften
 
 
Thuis Vorige       Volgende            
© Vijfde Dimensie, jaargang 21 
 
 4 oktober
's-Graveland niet in de problemen tegen PVC 2: 4-0
Het was vandaag een opmerkelijke voetbalzondag. Door de maatregelen tegen het Corona-virus bleef vandaag op de sv 's-Graveland de kantine dicht en mocht er niet gedoucht worden. Dan blijkt weer eens hoe belangrijk de derde helft in het voetbal is, en al helemaal bij de 35+. De 4-0 overwinning kon daarom niet echt gevierd worden. Tegenstander PVC2 kon geen drankje aangeboden worden. Jammer! Hopelijk wordt het allemaal snel weer een beetje normaal. 's-Graveland trad vandaag aan met: Jeroen, Jarno, Harun, Bert, Frank, Frits, Sander, Stok en Giliam. De start was uitstekend. Al na twee minuten lag de bal in het net bij PVC. Jarno maakt een combinatie met Giliam mooi af. Het leek of 's-Graveland na tien minuten gas terugnam. PVC mocht meer in de wedstrijd komen. Kansen waren er nog wel, maar met de rust bleef het 1-0. Na de thee, o nee, er was geen thee, hield 's-Graveland het initiatief. Een doelpunt zat er echter nog niet snel in, totdat  Sander uit een korte-corner-combinatie met Frits de 2-0 scoorde. Jarno scoorde uit een uitbraak knap de 3-0 en Giliam uit een vrije trap met een kanonskogel de 4-0. Een degelijke overwinning, niets aan het handje.
Natuurlijk ging er veel aandacht uit naar Jeroen die afgelopen week te zien was in de finale van Met het mes op tafel. Professor te Nuyl miste op een haar na de dubbele prijzenpot. In plaats van met vijfduizend euro, wordt de 's-Gravelandse wonderpot nu aangevuld met vijftienhonderd euro. Ook leuk.

's-Graveland 2 - PVC 2: 4-0
Ruststand: 1-0
Doelpunten 's-Graveland:  Jarno van Diermen (2x), Sander de Leeuw, Giliam Hagen
   
De toss
Jeroen te Nuyl: "Ik heb heel veel reacties gekregen op mijn optreden bij Met het mes op tafel. Leuk! Grappig dat dat programma door zoveel mensen bekeken wordt."
"Pim van Leeuwen heeft vandaag weer foutloos gefloten.Op een gegeven moment wil de hij snel fluiten voor een handsbal, maar voerde hij eerst een soort jongleer-act met zijn fluit op. Dat zag er grappig uit. Het was trouwens een hele sportieve wedstrijd."
De aanvoerder van PVC2, Nico, is een aardige jongen en een goede voetballer. PVC had trouwens een uitgebreide selectie volgens mij stonden er zo'n vijf wissels langs de kant."
 
   
Frank Scheltus: "Voor de wedstrijd had ik er al een goed gevoel over. Elke keeper streeft er natuurlijk naar om de nul te houden. Ik ook. Maar met dit team is dat bijna onmogelijk. Vandaag is het eindelijk weer eens een keer gelukt. Er was na afloop applaus voor mij in de kleedkamer. Heel leuk allemaal. Als het gekund had, dan hadden we er zeker nog een pilsie op gedronken. Volgende keer dan maar."  
   
Menno van den Brand: "Nee, ik was hier vanmiddag niet als supporter. Dat zou immers niet toegestaan zijn. Ik was teambegeleider. Dat leek me wel nuttig omdat er vandaag van die afwijkende maatregelen rond de wedstrijd waren genomen. Vanuit die rol heb ik Stok na de wedstrijd ook nog feedback gegeven. Als hij mijn adviezen ter harte neemt, staat er volgende keer een andere voetballer in het veld. Begrijp me goed, dan bedoel ik niet dat Stok gewisseld moet worden."  
   
 
   
 
   
 
   
De rust  
   
Supporter van de week
Hoewel de wedstrijd formeel zonder publiek gespeeld moest worden was Matthijs van Diermen er om zijn vader Jarno aan te moedigen. En hij had gelijk: De KNVB heeft gesteld dat ouders niet bij wedstrijden van hun kinderen lang de lijn mogen staan, maar andersom is daar niets over gezegd...
 
   
 
   
 
 


Onze Sponsor