's-Gravelands Oude Beloften
 
 
Thuis Vorige       Volgende            
© Vijfde Dimensie, jaargang 21 
 
25 april
Ook Oude beloften vieren 100 jaar Blauw-Wit
100 Jaar en nog springlevend, sv 's-Graveland was eergisteren precies een eeuw oud.  Jeroen te Nuyl: "Ik wil, namens alle spelers van ons team, vanaf deze virtuele plek, de club van harte feliciteren met het honderdjarig bestaan. Nog vele sportieve, gezonde en gelukkige jaren gewenst. Ons Oude Beloften-team is vast van plan om nog heel wat jaartjes bij de SV door te voetballen. We hebben het enorm naar onze zin bij deze fantastische club."
"Wat jammer dat we dit heugelijke feit nu niet op gepaste wijze kunnen vieren. Dat gaan we zeker nog wel een keertje inhalen. Natuurlijk ben ik zaterdag naar de Meenthof gegaan om het jubileumboek te kopen. Ik moet zeggen: het ziet er fantastisch uit. Helemaal leuk was dat onze Oude Belofte Sander de Leeuw achter de feestelijk blauw-witte kraam stond om de boeken en andere 's-Graveland-artikelen te verkopen. Na het bezoek aan de Meenthof zijn we met de belangrijkste spelers uit het team nog samengekomen in de tuin van keeper Frank Scheltus, alles Corona-proof natuurlijk."
"Wat ik heel bijzonder vind, is dat Marc Degekamp (de voorzitter van de SV, red.) vandaag samen met Sander de Leeuw bij mijn broer Joost langs is geweest om hem een exemplaar van het jubileumboek te overhandigen.  Ik weet zeker dat Joost dit enorm op prijs stelt. En trouwens niet alleen Joost, maar alle Oude Beloften. Hulde! Dank! Super gedaan!"

   
Sander de Leeuw overhandigt Jeroen te Nuyl een exemplaar van het jubileumboek.
(Sander: "Is het een cadeautje?" Jeroen: "Nee, hij is voor mezelf...")
   
Spelersraad met vlnr: Frank Scheltus, Ronald van Oostrum, Jeroen te Nuyl, Jarno van Diermen, Pim van Leeuwen.

Pim: "Het werd echt razend gezellig in de tuin van de Zwarte Panter .  Een boek , een pilsie en een hapje . En dat allemaal onder het wakende oog van de nieuwe hond Sjors. Topmiddag. Hopelijk snel weer met het hele team op de club."
   
Sander de Leeuw: "Ik was zaterdag de kraam al aan het opruimen. Nog net voor sluitingstijd wist Fred Fourraschen zaterdag een exemplaar van het jubileumboek te bemachtigen.
Fred vertelde dat hij erg uitkijkt naar weer een lekker wedstrijdje voetballen met de 35+. Tot het zover is houd hij zijn conditie op peil met tennisen en fietsen.
   
Sander: "Vanochtend ben ik met onze voorzitter op bezoek geweest bij Joost te Nuyl in Lage Vuursche. Marc Degekamp heeft Joost een jubileumboek gegeven en dat is tijdens ons bezoek niet meer van zijn schoot verdwenen. Joost was er heel blij mee."  
   
   


   
 
 


Onze Sponsor