ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
5 september
  Oefenwedstrijd tegen SVS 35+1 blijkt geen slechte generale
Aanvoerder Jeroen te Nuyl: "Op ons zonovergoten sportpark werd in onderling overleg besloten dat wij in onze eigen tenues van de onvolprezen hoofdsponsor Jarno van Diermen zouden spelen en 35+1 in het wit. Bovendien kozen we voor het natuurgras van veld 2, prima natuurlijk. Met als bonus dat we zo alsnog twee supporters van de week wisten binnen te slepen, de toevallig langsfietsende Ben en Miep Steenvoorden (zie foto). Ze zijn niet heel lang blijven kijken, wat jammer was, want het was een spektakelstuk van jewelste. We traden aan met Frank, Giliam, Niels, Harun, Ronald, Marc, Luc, Jarno, Alfred en Jeroen en kwamen snel op voorsprong via Jarno, maar het eerste stelde meteen orde op zaken. Waar wij een aantal goede kansen misten, scoorden zij wel heel koelbloedig en ook 1 keer dankzij een ongelukkig eigen doelpunt van Giliam. Ruststand 5-1…"
     
Jeroen: "In de korte pauze waarbij we op het veld bleven, bleek Frank niet meer verder te kunnen vanwege een blaar op zijn voet (te grote voetbalschoenen gekocht, ik verzin dit niet..). Met als gevolg dat Pim, de witte Panda, ging keepen en de scheidsrechterfluit inleverde bij eerst Remco Kempers (in blote bast, wat nog toch onverkwikkelijke beelden leidde) en daarna Rik Sluijter. Maar we lieten ons niet van de wijs brengen en kwamen goed terug tot 5-3 (Giliam en Alfred), met ook zeker genoeg kansen op meer. Maar opnieuw bleek het eerste beter in het afronden, zodat de eindstand werd bepaald op 7-3. Al met al qua veldspel toch geen slechte generale voor zondag, als de eerste competitiewedstrijd wacht. Daar zullen nogal wat mensen ontbreken, onder wie Luc en ikzelf, dus laat Sander de Leeuw, die de honneurs waarneemt, niet zakken!"
 
Marco Nieuwenhuis heft de handen ten hemel na weer een gemiste kans.  Dat Stok op de foto staat, is een klein wonder. Hij had tot 03.00 uur gewerkt, kwam aanlopen toen de wedstrijd al was begonnen en had nog niet eens speelminuten gemaakt toen zijn pieper al weer ging… Woningbrand in Hoofddorp, zul je net zien!
 
 

Frank ging even bij de pakken neerzitten, Pim werd de witte Panda in het rood.  
 
Supporters van de Week

Ben en Miep Steenvoorden
 
De Toss
 
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina