ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
12 september
  Spectaculair gelijkspel in openingswedstrijd bij Kismet: 5-5
Het publiek had de grote winnaar geweest, als dat er tenminste geweest was. Nu waren er twee teams die lekker gevoetbald hadden en beide konden leven met een gelijkspel. De wedstrijd kende een bijzonder scoreverloop: Kismet 2-0 voor, 's-Graveland d'r op en d'r over naar 2-4, 4-4, 4-5, eindstand 5-5.
Giliam Hagen: "Het was voor iedereen weer even wennen, maar al snel voelde het ook weer als vanouds. Vooraf was het even de vraag of we wel genoeg spelers zouden hebben. Sander de Leeuw had echter zijn best gedaan om met genoeg mensen aan de aftrap te staan. Een mooie selectie met Niels, Frank, Martijn, Harun, Frits, Ronald, Rick, Pascal, Stok en laat ik mezelf niet vergeten. We speelden op een nieuw kunstgrasveld. Mooi, maar ook bijzonder stroef. Dat merkte ik toen ik een bal kreeg aangespeeld, die ik zo in het doel van Kismet had kunnen trappen. Het werd een worsteling om de bal onder controle te krijgen. Doet er verder niet toe. Het was een leuke wedstrijd waarin wij onze beste periode vlak na de rust hadden. Van 2-1 brachten we de score in tien minuten op 2-4. Ik dacht eigenlijk dat de wedstrijd toen gespeeld was. Die jongens van Kismet dachten daar echter anders over."

Kismet - 's Graveland 2: 5 - 5
Ruststand: 2-1
Doelpunten 's-Graveland: Rick Kalis, Stok van den Burg, Frits van der Meer(2), Martijn Mensen
     
Frank Scheltus: "Kismet combineerde vrij aardig en kreeg in de wedstrijd de meeste kansen. Ik heb me in ieder geval niet verveeld in de goal. Die keeper van Kismet heeft veel minder te doen gehad. Vijf keer de bal uit het net halen, dat was het wel zo'n beetje. We zijn dus in ieder geval efficiënt met de kansen omgesprongen."
"Onze goals waren sowieso allemaal pareltjes, waarbij de boogbal van Frits er nog eens extra uitsprong. Ook nog eens twee kopdoelpunten, (eentje van Stok, een van Frits, red.) Jammer dat die niet dubbel tellen."
"Na afloop nog effe lekker op het terras gezeten met een pilsie. Ook nog een broodje bakkeljauw gegeten. Prima! Dat begint allemaal weer een beetje op een ouderwetse zondag te lijken."
 
 
 
 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week

Waar waren jullie?
 
De Toss
Giliam Hagen: "Het was een beetje vreemd zonder Jeroen en Luc te Nuyl erbij. Maar eigenlijk  wende het ook wel weer snel.  Jeroen had Sander een soort van Kleine Kale Leider gemaakt en Sander had mij weer instructies voor vandaag meegegeven. Dat noem ik nog eens leiderschap."
"De scheidrechter van vandaag heeft goed gefloten ook al waren we het soms niet eens met zijn beslissingen en hoopten we dat hij snel zou affluiten nadat wij de 4-5 hadden gescoord. Nou ja, het was een leuke en sportieve wedstrijd."
"Na de wedstrijd hoorden we dat de spelers van Kismet normaal gesproken elk jaar een paar maanden, zonder vrouwen, naar Suriname gaan om te vissen en te jagen. Ik heb Frank gevraagd of dat niet iets is als alternatief voor onze Duitse nieuwjaarsrecepties."
"De aanvoerder van Kismet was een aardige jongen en een goede keeper."
 
 
 
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina