ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
19 september
  's-Graveland boekt rechttoe rechtaan overwinning op De Meern 2: 4-1
De eerste thuiswedstrijd van de Oude Beloften was vandaag een feit. Een beetje vroeg was het wel: om half elf aftrappen tegen de Meern 2. Voor wie het nog niet wist. De Meern 2 was vorig seizoen nog Maarssen, het team  Cor en Cor Spiegels, vader en zoon. De jonge Cor was er vandaag niet bij vanwege een blessure en dat was te merken aan de kracht van de Utrechtenaren. De Oude Beloften traden aan met: Giliam, Frank, Harun, Frits, Ronald, Michel, Pascal, Stok, Menno, en Luc. Inderdaad aanvoerder Jeroen te Nuyl was er nog niet bij, waardoor Sander de Leeuw de taak op zich had genomen om voor voldoende spelers te zorgen. Gelukkig maar, want drie wissels is geen overbodige luxe gezien de nog matige conditie van veel Oude Beloften.
's-Graveland had vanaf het begin het initiatief en speelde de bal goed rond. Na tien minuten schoot Michel van Eekert de 1-0 binnen. Hierop volgde nog een aantal goede kansen voor 's-Graveland waar op z'n zachtst gezegd heel slordig mee werd omgesprongen. De Meern kwam er af en toe uit en probeerde het met schoten uit de tweede lijn of een lange bal op ouwe Cor. Na de rust bleef 's-Graveland de bovenliggende partij. Het tempo lag niet al te hoog, mede door het heerlijke zomerzonnetje. Michel van den Eekert maakte er nog eentje en Luc te Nuyl nog twee. Keeper Frank Scheltus had graag het hele seizoen thuis de nul gehouden, maar dat gaat niet meer lukken want De Meern scoorde ook nog een keertje tegen.

's Graveland 2 - De Meern 2: 4-1
Ruststand: 1-0
Doelpunten 's-Graveland: Michel van Eekert (2x), Luc te Nul (2x)
     
Sander de Leeuw: "Ik kan zelf nog niet voetballen vanwege een knieblessure. Volgens de fysio is het iets met kraakbeen of met een pees. Het is niet verder onderzocht want voor beide staat een herstel van zes weken. De jongens wilden vandaag geld inzamelen voor een fruitmand, maar dat hoefde echt niet van mij."
 "Ik ben blij dat Jeroen komende week weer terug is, want het is wel een gedoe om te weten te komen wie er nou wel en niet aanwezig is voor een wedstrijd Een keertje mailen, een keertje appen, bellen en dan op zaterdagavond nog een paar twijfelgevallen natrekken. Nou ja, ik heb het met liefde gedaan voor het team."
"Ik doe een evaluatie van de eerste twee  wedstrijden en zal Jeroen verslag doen."
 
 
Frank Scheltus: "Ik vind half elf net effe een uurtje te vroeg om te voetballen. Op zondagochtend heb ik altijd een uitgebreid meergangen-ontbijt met het hele gezin. Dat werd vanochtend noodgedwongen ingekort tot één gang en ik had geen tijd meer voor de afwas. Jammer!"  
 
 
 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
Menno van den Brand: "Zelf ben ik een wielerfan. Daarom was ik vast van plan vandaag te gaan kijken naar Maarten Schaap in de ronde van Kortenhoef. Mijn verbazing was groot toen ik vanochtend Maarten als supporter bij ons langs de lijn zag staan."
Maarten Schaap: "Het is een heel gek wielerseizoen. Ik heb onlangs de Alpenbrevet gereden. Heel wat hoogte meters in de benen en niet de goede conditie voor het korte vlakke werk in de Ronde van Kortenhoef. Ik ga er vanmiddag wel heen, maar als vrijwilliger. Ik moet op de veiligheid letten."
 
 
 
De Toss
Giliam Hagen: "Het aanvoerderschap gaat mij wel goed af, al zeg ik het zelf. Jeroen zal hier volgende week zelf wel weer staan, maar ik ben er als hij me nodig heeft."
"Heerlijk weer en een heerlijke mat. Wat is gewoon natuurgras toch lekker om op te voetballen!"
"Fijn dat Martijn Mensen wilde fluiten vandaag. Hij heeft weinig hoeven fluiten, maar als ie floot, floot ie goed. Het was een heel sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van De Meern was een aardige jongen en een goede voetballer."
 
 
 
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina