ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
26 september
  's-Graveland geknipt en geschoren bij De Meern 1: 11-1
Jeroen te Nuyl: "Ja, wat zal ik er eens van zeggen. Met dubbele cijfers verliezen is ons nog niet eerder overkomen, volgens mij. Je kunt dus wel spreken van een zwarte bladzijde in het boek van de Oude Beloften. Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Ik had gedacht dat we met dit team al veel verder op de rit waren. Vanaf mijn vakantieadres heb ik de verslagen van de twee vorige competitiewedstrijden gevolgd. Nou is het niet zo dat dat een en al hosanna was, maar toch leek mij het team toch al aardig naar elkaar toe gegroeid. Dat heb ik vandaag niet teruggezien. We zijn op alle fronten afgetroefd door De Meern. Na de 1-0 en de 2-0 dacht ik nog dat we weer terug in de wedstrijd zouden komen, maar dat was ijdele hoop. Slordige passing, geen beweging, geen felheid, als ik het in twee woorden zou moeten samenvatten, zou ik zeggen 'slappe hap'. Bij de rust stonden we 5-0 achter en spraken we af de schade te beperken. Dat is niet echt gelukt."
"Als aanvoerder twijfel ik of we als groep veel van deze wedstrijd moeten gaan leren, of dat we deze wedstrijd maar snel moeten vergeten. Ik heb het idee dat de meeste spelers van vandaag voor dat laatste kiezen."

De Meern 1 - 's-Graveland 2:11-1
Ruststand: 5-0
Doelpunten 's-Graveland: Niels Steenvoorden
     
Luc te Nuyl: "Vaste keeper Frank Scheltus, de Zwarte Panter, kon vandaag niet. Ook onze reservekeepers de Witte Panda en de Blauwe Reiger waren allebei verhinderd. Jeroen heeft mij gevraagd om te keepen. Dat wilde ik best doen. Bij 2-0 heb ik gewisseld met Pascal Jongsma die last van zijn knie kreeg. Pascal bleek ook goed te kunnen keepen. Ik weet het, dat klinkt raar als je met 11-1 de oren bent gewassen, maar toch is het zo."  
 
Menno van den Brand: "We hebben als team gefaald. Geen van de spelers bereikte vandaag zijn normale niveau. Ik ook niet. De Meern was echt aan het voetballen en het leek of wij waren gekomen om gewoon een balletje te trappen. Toen ik dit bord naast het veld in de gaten kreeg, viel bij mij het kwartje."  
 
 
 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
Prachtig weer en niemand langs de lijn! Ook onze supporters moeten eens heel goed bij zichzelf te rade gaan...
 
 
De Toss
Jeroen te Nuyl: "We hebben wel vaker tegen dit team gespeeld. Eerder speelden zij bij Elinkwijk. De laatste keer dat we tegen ze hebben gevoetbald was op het 7x7-toernooi in juli bij 's-Graveland. Toen wonnen we nog van ze."
"Wat zeg je, onderschatting? Ja, dat is een goeie. Die smoes had ik nog niet gehoord."
"De scheidsrechter van vandaag heeft niet gefloten, want er was geen scheidsrechter. Gelukkig was het een heel sportieve wedstrijd. "
"De aanvoerder van De Meern was een aardige jongen en een goede voetballer."
 
 
 
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina