ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
10 oktober
  's-Graveland houdt het lang spannend bij SO Soest: 4-1
Uitgekookt, zo zou je de speelwijze kunnen noemen waarmee de Oude Beloften lange tijd van de wedstrijd, SO Soest in bedwang konden houden.  Een stevig opgetrokken verdediging voor de eigen goal en regelmatig een venijnige uitval. Met de 11-1 oorwassing tegen De Meern nog in het achterhoofd, een logische keuze. De oude Beloften traden aan met: Jeroen, Menno, Martijn, Frits, Frank, Harun, Marc, Giliam, Niels en Sander. Tien man en goed doorwisselen, het liep vandaag prima.
SO Soest is dit seizoen weer  een van de titelkandidaten. Het team combineert goed en schiet makkelijk.  's-Graveland gaf ze vandaag weinig ruimte en daar hadden ze het niet makkelijk mee. 's-Graveland had zelfs de beste kansen. Toch kwam Soest op een 1-0 voorsprong doordat een diepe bal niet goed werd ingeschat  in de 's-Gravelandse verdediging. Martijn Mensen scoorde daarna al snel de gelijkmaker, na een mooie combinatie met Sander en Marc. En daarna bleef het heel lang 1-1. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. Soest drong aan, maar 's-Graveland kreeg via uitvallen de beste kansen. Die werden niet verzilverd. Tien minuten voor tijd raakte het verband even uit de 's-Gravelandse verdediging en het duurde niet lang voordat Soest daarvan profiteerde. In 5 minuten stond de 4-1 einduitslag op het scorebord. 

SO Soest 1 - 's-Graveland 2: 4-1
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Martijn Mensen
     
Jeroen te Nuyl: "Dit is toch wel bijzonder jammer. Ik had echt gedacht dat we hier een punt hadden kunnen stelen. Maar ja, dan hadden we beter om moeten gaan met de kansen die we kregen. Een of twee hadden er toch wel in gekund. Aan de andere kant Soest had ook al twee keer de paal geraakt. Nou ja, vooruit maar."
"Ik heb mijn huis verkocht, ja. Een paar teamgenoten deden in de kleedkamer nog een bod op het huis. Behalve dat die biedingen belachelijk laag waren, is de koop al gesloten. Nee, ik heb nog geen ander huis. We zien nog wel waar we terecht komen. Ik vlieg vanavond eerst naar Cannes, naar de internationale tv-beurs Miptv. Luc gaat ook mee. Hij deed vandaag niet mee omdat hij geblesseerd is, maar Cannes op stelten zetten moet wel lukken, zei ie."
 
 
Niels Steenvoorden: "Natuurlijk baal ik. Die 2-1 ging er via mijn hoofd in. Het was een hard schot, eerder een voorzet dan een schot op het goal, denk ik. In een reflex probeerde ik de bal weg te koppen, dat lukte maar half. De bal vloog onhoudbaar voor Frank het doel in."
"Verder ben ik eigenlijk best tevreden over mijn spel en ons spel. Als een speler niet met een raar hakje wilde scoren (Frits vd Meer, red.) hadden we in de tweede helft gewoon 2-1 voorgekomen. Dan had ik het nog wel eens willen zien. Ik hou niet van clichés, maar dan speel je wel een heel andere wedstrijd."
 
 
 
 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
De Oude Beloften werden vandaag aangemoedigd door een kampioen! Roos de Leeuw werd gisteren met de 's-Gravelandse Meiden-Onder-11 herfstkampioen. Super Gedaan!
Behalve goed voetballen, kan Roos ook goed overweg met haar stokpaard. Met het grootste gemak sprong ze over de hindernissen langs het veld.
 
 
 
De Toss
Frits van der Meer: "Dat waren heerlijke omstandigheden om te voetballen. Temperatuur goed, een lekker zonnetje, een mooie echte grasmat die nog een beetje nat is, een lekkere bal. Daar doen we het voor."
"Ik heb veel kritiek gekregen op mijn doelpoging met een hakje. Ik laat dat maar over me heen komen. Kijk, ik voetbal op gevoel. Zo'n hakje zit in mijn spel opgesloten. Dat anderen nou eerst nadenken voor ze iets doen, dat moeten zij weten."
"De scheidsrechter van vandaag heeft uitstekend gefloten. Hij had trouwens weinig te doen. Het was een zeer sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Soest, Paul, is een aardige jongen en een van de betere voetballers van het team. We kregen na afloop een biertje van hem aangeboden. Aardige jongen, ik zei het toch."
 
 
 
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina