ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
17 oktober
  's-Graveland 2 in de laatste seconde tenonder tegen SVS 3: 2-3
Jeroen te Nuyl: "  Uw kapitein begint meteen met het boetekleed aan te trekken: een minuut voor tijd alleen op de keeper af gaan, die kans niet benutten en dan in letterlijk de laatste seconde de 2-3 om de oren krijgen, dat is natuurlijk om even in een hoekje te gaan zitten huilen…   Het duel met SVS 3 werd al meteen op scherp gezet toen Mark Jans vertelde dat hij als hoofd van de accommodatiecommissie moest melden dat de wedstrijd op kunstgras moest worden gespeeld ‘volgens de clubregels’, maar dat de thuisspelende ploeg – wij dus, als SVS 2 – het laatste woord had. Het werd dus op gewoon gras op veld 2, dat er prima bij lag. We traden aan met Rick Calis op doel, de Blauwe Reiger die het uitstekend deed, en verder Niels, Giliam, Menno, Alfred, Marc, Sander, Jarno en Jeroen, waar in de rust ook Kees ‘one touch’ Langerak nog aanhaakte."  

's-Graveland 2 - 's-Graveland 3: 2-3
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen, Sander de Leeuw (p)
     
Jeroen te Nuyl: "De eerste helft een gelijkopgaande strijd, met een iets beter SVS 3 dat wel een slippertje van Rick nodig had – zijn enige foutje in een verder uitstekende wedstrijd – om op 0-1 te komen. Niet lang daarna maakte Jarno via een snelle uitbraak echter de 1-1, waarmee ook de rust aanbrak. In de tweede helft werd SVS 2 wat meer teruggedrongen, maar er was een van richting veranderd schot nodig – de befaamde ‘kutgoal’ – om het derde opnieuw aan een voorsprong te helpen."  
 
"Toen Giliam na een goede aanval ten val werd gebracht door Mark Jans, restte de soeverein leidende arbiter van dienst Pim van Leeuwen niets anders om naar de strafschopstip te wijzen. De penalty werd onberispelijk ingeschoten door Sander, waarna de wedstrijd wat onvriendelijker werd. Het leek vervolgens een gelijkspel te gaan worden, maar helaas zagen we dat puntje alsnog verloren gaan. We hebben toen maar een pilsie genomen om ons verdriet te verdrinken. Als de derde helft zou meetellen, waren we nu al kampioen!"  
 
 
 
De Rust
 
Supporters van de Week
Jeroen: "Een speciaal woord van dank nog aan Cas en Teun voor de fotografie en aan Ronald voor zijn steun langs de lijn. Goed dat hij er was! En vrijdagavond allemaal weer van de partij voor de SVS Cup!"


 
 
 
De Toss
Jeroen: "Zelf had ik al geconstateerd dat Pim goed gefloten heeft. Niks aan het handje."
"Ik heb het niet expliciet van Sander gehoord, maar we kennen Mark Jans allemaal als een super aardige jongen en met zijn vervog-opleiding bij de Oude Beloften is het ook nog een hele goede voetballer geworden. Schrijf maar op dat Sander dat gezegd heeft"
 
 
 
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina