ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
31 oktober
  's-Graveland laat te veel kansen liggen tegen Schalkwijk: 3-4
"Van Schalkwijk hebben we nog nooit verloren.", klonk het voor de wedstrijd stoer in de 's-Gravelandse kleedkamer. Voetbalhumor voor wat eigenlijk betekent "Volgens mij hebben we nog nooit tegen Schalkwijk gespeeld.". De Oude Beloften lachten voor de wedstrijd, de spelers Schalkwijk lachten als laatste, terwijl ze drie punten in de tas stopten.
De Oude beloften traden aan met: Luc, Jeroen, Sander, Harun, Niels, Giliam, Frits, Jarno en Frank. Negen man. Niet te veel spelers als daarbij een aantal twijfelgevallen zitten met problematische hamstrings, achillespezen, kuitspieren en kniegewrichten. Gelukkig hoefden er geen voortijdige uitvallers genoteerd te worden. 's-Graveland begon goed aan de wedstrijd. Na vijf minuten een mooie uitval waarbij Niels Steenvoorden vanuit de verdediging mee naar voren sprintte, de bal kreeg, de keeper omspeelde en de 1-0 scoorde. Tien minuten later kreeg 's-Graveland een penalty. Aan Sander de Leeuw de beurt om zijn team op een comfortabele 2-0 voorsprong te brengen. Helaas, de penalty ging er niet in. Van een comfotabele voorsprong was geen sprake. Integendeel, Schalkwijk scoorde direct uit de volgende aanval en een aanval die daar weer op volgde. In plaat van een 2-0 voorsprong keken de oude beloften tegen een 1-2 achterstand aan.

's-Graveland 2 - Schalkwijk: 3-4
Ruststand: 1-3
Doelpunten 's-Graveland: Niels Steenvoorden, Jarno van Diermen(2x)
     
Jeroen te Nuyl: "Ja, 2-0 voor, of 1-2 achter, dat is nogal een verschil. Maar goed we kregen genoeg kansen. Alleen gingen bij ons de ballen op de paal en de lat. Schalkwijk had meer geluk in de afronding en maakte voor rust ook nog even de 1-3. Slecht, want wij hadden uitstekende kansen. De eerlijkheid gebied te zeggen dat onze keeper Frank Scheltus ook een paar knappe redingen verrichtte. In de rust heb ik gezegd dat we deze wedstrijd niet hoefden te verliezen. Als we maar in ons zelf wilde geloven. We hebben een goede tweede helft gespeeld."  
 
Niels Steenvoorden: "We hebben de tweede helft eigenlijk best goed gevoetbald. Ondanks dat Schalkwijk al snel de 1-4 scoorde, bleven we strijdlustig. Jarno van Diermen soorde de 2-4 en de 3-4. En daarna leek het een kwestie van tijd voor we de score verder op konden voeren. We kregen daar ook goede kansen voor. Maar ja, die gaan pas tellen als je ze ook benut, zeg ik wel eens. Lang verhaal kort: Wij kregen genoeg kansen, maar wisten niet te scoren. Frank hield ons in de wedstrijd met een paar knappe reddingen. Vooruit maar. Na de wedstrijd hebben we er een pilsie op gedronken."  
 
 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
Ronald van Oostrum: De beste stuurlui staan aan wal, maar ik denk dat ik zelf wel een of twee van de gemiste kansen erin had geschoten. Volgende week ben ik er hopelijk weer bij in het veld. "
 
 
 
De Toss
Frits van der Meer: "Jeroen begon als reserve. Vandaar dat ik de toss mocht doen. Dat heeft op zich weinig om het lijf. Zeker als de scheidsrechter de gasten sowieso de keuze laat of ze willen aftrappen of de helft kiezen."
"Zelf had ik wel graag op echt gras willen voetballen. Volgens Niels Steenvoorden kon dat niet want dan werd er misschien schade aan het gras aangericht. Onzin natuurlijk. Als ik Jeroen was geweest had ik de consul erbij gehaald."
 "Pim van Leeuwen heeft uitstekend gefloten. Hij had weinig te doen, want het was een zeer sportieve wedstrijd."
 "De aanvoerder van Schalkwijk was een aardige jongen en een goede voetballer. Sowieso een leuk team om tegen te voetballen."
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina