ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
7 november
  Koploper SVS 1 niet in de problemen tegen 's-Graveland 2: 2-0
Onderlinge wedstrijden tussen de 's-Gravelandse teams zijn wedstrijden op zich. Er staat vooral prestige op het spel. De meeste jongens kennen elkaar goed. Vandaag stond er een club-derby op het programma waarbij de Oude Beloften het op moesten nemen tegen de koploper van de competitie: 's-Graveland 1.
De Oude Beloften moesten het stellen zonder aanvoerder Jeroen te Nuyl die daags tevoren bij het hardlopen op de hei een Dirk-kuitspier had verrekt. Wel aanwezig waren: Sander, Giliam, Niels, Harun, Luc, Frits, Alfred, Frank, Ronald en Jarno. SVS1 is een uitgekookte ploeg die de bal goed rond speelt en wacht op de kansen die meestal vanzelf komen. In de eerste helft lieten de Oude Beloften de bal vooral aan SVS1. Dat drong niet echt aan. De Oude Beloften verdedigden geconcentreerd en probeerde af en toe om te schakelen en uit te vallen. Maar ja, de kansen voor SVS1 kwamen er en de doelpunten ook. Voor de rust werd twee keer gescoord door SVS1. De Oude Beloften hadden er ook best eentje in kunnen schieten. Dat was al helemaal het geval na de rust. SVS1 was weer veruit het meest aan de bal maar speelde nog een versnelling lager. De Oude beloften braken af en toe venijnig uit. Doelpunten leverde dat helaas niet op. Zo bleef de ruststand ook de eindstand.
 

's-Graveland 1 -'s-Graveland 2: 2-0
Ruststand: 2-0
Doelpunten 's-Graveland 2:
     
Luc te Nuyl: "Wat veel mensen niet weten is dat mijn broer Jeroen drie keer in de week gaat hardlopen op de hei. Hoe die kuitblessure is ontstaan, weet ik ook niet. Misschien is hij in een konijnenhol gestapt. En voor wie het wil weten, begin december trekt Jeroen in een woning aan de 's-Gravelandse weg, vlakbij de kei. Inderdaad, hij gaat dichter bij de club wonen. En ja nu je het zegt op een nummer boven de 35, dus 's-Gravelandse weg 35+. Ok, ik heb wel eens een betere grap gemaakt."  
 
Frank Scheltus: "Deze wedstrijd wilde ik natuurlijk heel graag winnen, dan zit je een stuk lekkerder in de kantine. Maar ja, ik heb de indruk dat de meeste van onze spelers meer bezig zijn met randzaken dan dat ze zich focussen op het voetbal. Jammer! Als we een keer punten van SVS1 hadden kunnen pakken, dan was dat volgens mij vandaag geweest."  
 
 
 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporters van de Week
Menno van den Brand: "Nee, ik kon er vandaag niet bij zijn op het veld. Dan kom ik natuurlijk wel supporteren. Ik heb last van een combinatie aan blessures. In mijn geval de lies en achillespees. Of ik er volgende week weer bij ben? Wie zal het zeggen.

Roos de Leeuw zien we de laatste weken steeds vaker langs de lijn. Prima! Vandaag deed ze zelfs mee aan de warming-up van de Oude Beloften. Een makkie voor Roos. Zij is duidelijk een van de Jonge Beloften van de club.

 
 
 
De Toss
Jarno van Diermen: "Natuurlijk heeft deze wedstrijd ook voor mij een extra lading. Alle reden om er nog een schepje bovenop te doen. Ik baal ervan. Een paar keer was ik dicht bij een doelpunt. Hij mocht er echter niet in."
"Ik was even bang dat wij als uitspelend team in de reserveshirts moesten voetballen. Dat zou beteken dat ik als shirt-sponsor behoorlijk wat reclame mis zou lopen. De SVS1 speelde echter in de rode shirts. Dus er was geen probleem."
"Martin heeft uitstekend gefloten. Ik dacht even aan een penalty voor ons in de eerste helft, maar ik hoorde achteraf dat Martin die terecht niet gegeven heeft. Het was verder een sportieve wedstrijd. Zo hoort het ook natuurlijk."
 "De aanvoerder van SVS1, Remko, is een aardige gozer met een goede muzieksmaak en ook nog eens een goede keeper. Ik had hem vandaag graag laten vissen, maar dat is niet gelukt."
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina