ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
14 november
  Krachteloos en machteloos 's-Graveland tegen PVCV: 2-6
Vorige week een 2-0 verlies tegen de koploper leek perspectief te bieden op eindelijk weer eens een overwinning tegen een ploeg uit het rechter rijtje. Vandaag kwam PVCV op bezoek. PVCV waar de SVS2 vorige week met 11-1 van had gewonnen. Inderdaad, PVCV waar de Oude Beloften vorig seizoen een 3-0 achterstand ombogen in een 3-6 overwinning. Hoe anders zou het vandaag allemaal lopen... De Oude Beloften traden aan met: Sander, Giliam, Niels, Harun, Luc, Frits, Kees, Frank, Jarno, Thiemo en Marc. Elf man opgetrommeld door aanvoerder Jeroen te Nuyl die zelf nog met een kuitblessure thuis in zijn bijna oude huis zit. Vier wissels. Wie een beetje moe is, kan meteen wisselen.
De eerste helft begon uitstekend voor de 's-Gravelanders. Luc te Nuyl scoorde uit een combinatie de 1-0 en Giliam Hagen kort daarna, via een bal die terugkwam van de keeper, de 2-0. Niks aan het handje, zo leek het. De Oude Beloften zouden toch niet net als het Nederlands elftal een 2-0 voorsprong uit handen geven. Lang verhaal, kort: toch wel. PVCV speelde vanuit de verdediging met een paar snelle aanvallers. De spelers van 's-Graveland hadden pap in de benen. PVCV kwam voor rust met 2-3 voor.


's-Graveland 2 - PVCV 1: 2-6
Ruststand: 2-3
Doelpunten 's-Graveland 2: Luc te Nuyl, Giliam Hagen
     
Luc te Nuyl: "Ik weet ook niet wat er met ons aan de hand was, maar niets lukte meer. De eerste helft hebben we verder nauwelijks kansen gehad. In de rust hebben we afgesproken er in de tweede helft een schepje bovenop te doen. Dan is het natuurlijk super balen als na vijf minuten de 2-4 er al in ligt. PVCV bleef voor de goal hangen en speelde de lange bal op de handige spits. Wij kregen wel wat meer kansen, maar hadden geen geluk. Hij ging er niet in, bij hun wel.  Het werd nog effe 2-6."  
 
Frank Scheltus: "Ik denk telkens dat we onze slechtste wedstrijd ooit al gespeeld hebben. Vandaag was het er ook weer eentje voor een plekje in de top twee. Weet je, ik kan wel blijven coachen vanuit de goal, maar als iedereen dan toch maar zijn eigen ding doet, dan houdt het voor mij op. Nou ja, laat ik maar positief blijven. Effe denken, er schiet me zo gauw niets te binnen. Nou vooruit, na afloop hebben we de wedstrijd nog even goed geanalyseerd in de kantine. Volgende keer gaan we het echt anders aanpakken."  
 
 
 
 
 
 
 
De Rust
 
Mental Coach van de Week
Menno van den Brand: "Er mogen geen supporters bij sportwedstrijden aanwezig zijn. Vandaar dat ik me bij de KNVB-consul en de club aangemeld had als mental coach van de Oude Beloften. Op deze manier kon ik er wel bij zijn, langs de lijn."
"Wat er vandaag op het veld gebeurde is natuurlijk bij uitstek stof voor een mental coach. Ik heb aantekeningen gemaakt. In de voorbespreking van de wedstrijd van volgende week zal ik mijn analyse uiteen zetten."
 
 
 
De Toss
Jarno van Diermen: "Het was een beetje rommelig begin. Wel of niet op echt gras. Om mij niet geheel duidelijke redenen werd het toch op kunstgras. Achteraf geen gelukkige keuze, kan je zeggen."
"Ik baal ook van ons spel. In de rust heb ik het team nog even op scherp proberen te zetten. Mijn indruk is dat het de tweede helft wel wat beter ging. Maar erg slim hebben we het vooral verdedigend niet aangepakt."
"Pim heeft prima gefloten. Via een VAR-momentje wist hij zichzelf te herstellen toen ie een penalty tegen ons floot. Prima, toch?"
"De aanvoerder van PVCV is een aardige jongen en misschien ook wel een goede voetballer. Dat laatste heb ik niet zo goed kunnen beoordelen want hij verliet na vijf minuten al geblesseerd het veld. Jammer!"
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina