ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
30 januari
  Mooi verjaarskado voor aanvoerder: Overwinning op Soest: 4-3
Jeroen te Nuyl: "Dank je wel. Ja, net als vorig jaar ben ik op 30 januari jarig. Daar kan ik ook niets aan doen. Eenenzestig ja, dat zou ik zelf ook niet zeggen. Ik voel me nog vijfentwintig op het voetbalveld. Vandaag was dat er misschien niet aan af te zien omdat ik zelf niet voetbalde maar de scheidsrechtersfluit ter hand heb genomen. Dat kwam zo omdat onze eerste scheidsrechter Pim een meniscus-blessure heeft opgelopen toen ie van de week uit bed stapte. Onze inval-scheidsrechter Menno had last van een positieve Corona-test, dus die moest ook een keer overslaan. Nou ja, met mijn leiderschapskwaliteiten, spelinzicht en blaasvermogen ben ik prima in staat om een wedstrijdje te fluiten. Ondanks dat zich voor de wedstrijd en in de rust spelers zich spontaan aanboden, heb ik de hele wedstrijd afgemaakt."
"De mooiste verjaardagskado's zijn voor mij verrassingen, dingen die ik niet aan zie komen. Zo was dat vandaag ook. Ik had niet gedacht dat we van Soest zouden gaan winnen. Maar ja, we konden ook een leuk team op de been brengen met Frank, Giliam, Niels, Sander, Frits, Kees, Pascal, Stok, en Jarno. Er is goed gevoetbald. In de eerste helft waren de beste kansen voor ons. Via Jarno kwamen we al snel op een 1-0 voorsprong.  Soest kwam goed terug en scoorde o.a. via knappe schoten van linkspoot Bert. Ruststand 1-3."

's-Graveland 2 - So Soest: 4-3
Ruststand: 1-3
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen (4x)

     
Jeroen te Nuyl: "Ja, wat zeg je dan als aanvoerder in de rust. Ik heb maar een verhaaltje opgehangen dat we er nog in moesten geloven en dat de we nog lang niet kansloos waren. Kennelijk heeft dat gewerkt. In de tweede helft voetbalden wij nog op hetzelfde niveau door, waarbij het leek of Soest in een lagere versnelling speelde. Daar hebben we van geprofiteerd. Dat ging vooral via Jarno in de spits. Hij heeft een aantal maal een één tegen één-situatie uitstekend uitgespeeld. Dat leverde drie doelpunten op en daarmee de overwinning. Klasse! En o ja, Frank Scheltus heeft nog een paar mooie reddingen verricht. Dat zou ik bijna vergeten."
"Een mooi kado. En leuk dat daarna de overwinning gevierd werd met felicitaties aan mijn adres, met een polonaise door de kleedkamer."
 
 
Frank Scheltus: "Als keeper gebeurt het nog wel eens dat je werk onopgemerkt blijft. Ik ben blij dat Jeroen mij vandaag nog even een complimentje heeft gegeven. Wellicht dat ie de zaken anders ziet in het veld, als hij met een fluit rondloopt."
"Sinds kort hebben we een media-corner op de club. Hartstikke handig om voor en na de wedstrijd via social media te laten weten wat er allemaal gebeurt. Fijn dat de sponsors ook op deze manier wat extra aandacht krijgen. Een puntje van kritiek: De oude club-logo's zijn gebruikt. In het nieuwe logo staan een man en een vrouw. Zal toch niets met #MeToo te maken hebben?"
 

 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporters van de Week
Gelukkig, er mogen weer supporters aanwezig zijn bij de wedstrijden van de Oude Beloften. Trouwe supporters Charlotte en Roos de Leeuw waren dan ook direct aan wezig om vader Sander en de rest van het team aan te moedigen. De dames hadden gisteren zelf ook al gevoetbald. Roos had 2-1 verloren bij Jonathan, de club waar je zo makkelijk parkeren kan. Charlotte had gisteren met haar eigen team 4-2 verloren en met een ander team 4-2 gewonnen. Fijn dat juliie er waren, dames!
 
 
 
De Toss
Giliam Hagen: "Vorige week is er op hoog niveau binnen de vereniging overleg geweest over het beleid ten aanzien van het voetballen op gewoon gras. Heel kort gezegd: Bij twijfel komt de consul keuren en heeft André Janmaat het laatste woord. Vandaag was er geen twijfel. De mat lag er prima bij. De meeste jongens in ons team hebben een voorkeur voor echt gras, dus de keuze was snel gemaakt."
"Jeroen heeft uitstekend gefloten. Nou had ie ook niet veel te doen. Een halve handsbal, een vermeende terugspeelbal en een onduidelijke sliding. Hij heeft het allemaal goed afgehandeld."
De aanvoerder van Soest was een aardige jongen en een goede voetballer. Ik had het idee dat zij niet hun beste wedstrijd van het seizoen speelden. Zoiets doen wij wel vaker."
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina