20 oktober
"Is ze niet schitterend?"

Natuurlijk is elke jonge vader trots op zijn eigen kinderen, maar bij Pim van Leeuwen straalt het er ook nog eens dubbeldik van af. "Is ze niet schitterend?", vraagt hij direct. En inderdaad, wie zijn dochter heeft gezien is verkocht...
  

"Ik vind het nog steeds moeilijk om haar op zondag en dinsdagavond alleen achter te laten (bij Kirsten: red.). Natuurlijk vertel ik haar dat haar vader voor een teamsport heeft gekozen, en dat je dan niet zomaar van wedstrijden en trainingen kunt wegblijven. Soms denk ik wel eens dat ze me werkelijk begrijpt want dat krijg ik een heerlijke glimlach als antwoord." In de riante jaren-30 woning vertelt Pim op zijn gemak over het vaderschap, terwijl hij Lisanne de fles geeft. "Inderdaad, ik ben een moderne vader. Dat betekent dat ik mijn neus niet ophaal voor een flesje melk of een vieze luier."  Mocht s-Graveland 5 dit seizoen kampioen worden, dan heeft Pim al aangegeven dat hij dit gaat opdragen aan d twee vrouwen in zijn leven: Dochter Lisanne en natuurlijk echtgenote Kirsten.

 

    

Als het flesje leeg is, valt Lisanne in diepe slaap, en heeft Pim even tijd om over voetbal te praten. 
"Natuurlijk wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de poppenwagen die we van het team hebben gekregen. Wat we erg fijn vinden is dat ie goed past bij het visgraatmotief van het parket. Soms denk ik wel eens: toeval bestaat niet. Ik verzeker je dat als mijn dochter volgend seizoen langs de lijn loopt met de wagen dat hij versierd zal zijn met blauwwitte linten. We zijn trouwens nog wel op zoek naar een geschikte pop voor in de wagen. Nog best lastig want de afmetingen van de wagen wijken af van de standaard Baby-Born-maat. Dat is dan wel weer jammer."

 


Terug in de tijd Terug naar Overzicht Verder in de tijd


 

Vijfde Dimensie, 2002-2003