27 oktober
We gaan voor het herfstkampioenschap!

Ondanks de afgelasting was Jeroen te Nuyl gewoon op het voetbalveld te vinden. Storm en regen weerhouden hem niet van zijn favoriete bezigheid. Natuurlijk wilde hij ook wel zijn licht laten schijnen over het verloop van de competitie tot nu toe.

"Belachelijk dat het afgelast is." Aanvoerder Jeroen te Nuyl spreekt klare taal. "De velden liggen er prachtig bij, en van de harde wind hebben beide partijen zowel voordeel als nadeel." Maar ja de wedstrijdcommissaris van HSV schijnt water in zijn kelder te hebben staan, dus die heeft de wedstrijd eruit gegooid zonder het veld zelf te keuren. Jammer, want we waren net lekker in vorm. Zelf zat ik al met de spullen in de auto, dus ik ben toch maar even gaan trainen, anders zit je toch maar thuis te kniezen."
Goede Zaken
"We hebben twee weken geleden zeer goede zaken gedaan. Zelf de volle winst gepakt en de concurrentie laat punten liggen. Volgens mij staan we virtueel eerste. Wat mij betreft gaan we eerst voor het herfstkampioenschap en slepen we vervolgens ook gewoon de echte titel in de wacht. Mag geen probleem zijn als iedereen maar gewoon zorgt dat ie fit blijft, en dus komt trainen. Daarnaast verwacht ik dat iedereen de opdrachten uit blijft voeren waarmee hij het veld in wordt gestuurd. Samen met Joost besteed ik niet voor niets twee avonden in de week aan wedstrijdvoorbereiding. Volgende week moeten we er staan tegen Sporting. Ik hoop dat dit team onze club wel weet te vinden, met de vorige tegenstander uit Utrecht hebben we wat dat betreft niet van die goede ervaringen."
Op het moment dat Jeroen alvast in kampioenspose op de foto wil gaan, waait er met windkracht 11 een (corner-)vlaggestok in zijn oog. Jeroen wil echter van geen ophouden weten.
"Neem nu maar gauw die foto. Dan zien de jongens dat ik tenminste echt op het veld gestaan heb"


Terug in de tijd Terug naar Overzicht Verder in de tijd


 

Vijfde Dimensie, 2002-2003