Archief    

22 december

hoHoHO, Vrolijk Kerstfeest !!!!!!

s-Graveland 5 - HSV'69 3  afgelast

SneeuwUylen

"Misschien is het wel beter dat het vandaag afgelast is" Semi-Playing-Elftalbegeleider Joost te Nuyl  is realistisch. "Bij ons lopen er relatief veel mooi-weer-voetballers die het op dit soort dagen niet al te best doen. Het biedt Jeroen en mij mooi de gelegenheid om even een aantal dingen aangaande het elftal te bespreken."
Kort
"Maar nu even niet, Joost. Ik wil het graag kort houden!" Aanvoerder Jeroen te Nuyl spreekt klare taal. "Ik ga me voorbereiden op de kerstdagen, daarna zien we wel verder. Nu even geen voetbal aan mijn hoofd meer. Ik wil iedereen een heel vrolijk kerstfeest toewensen. En als ik zeg iedereen, dan bedoel ik ook iedereen. Dus behalve mijn broers en alle andere fitte spelers, ook de spelers die in de lappenmand zitten. Jongens doe rustig aan, hopelijk in 2003 er weer tegenaan. En natuurlijk ook alle spelersvrouwen, natuurlijk ook jullie fijne dagen toegewenst, en wees vooral lief voor je man. En alle spelerskinderen natuurlijk ook een vrolijk kerstfeest toegewenst. Hopelijk gaat het sneeuwen jongens en meisjes, dan kunnen we fijn met de slee van de Annashoevense-berg afroetsjen. Natuurlijk ook alle supporters die geen familie van de spelers zijn wens ik al het beste, hoewel ik niet precies weet over wie ik het dan heb, maar goed. Graag tot in het nieuwe jaar allemaal!"  


14 december

Mail van Walter

Zo nu ik dankzij mijn gipspootje wat langer vrij ben, heb ik ook de site ontdekt. Was ik tot nu toe door drukke werkzaamheden niet aan toe gekomen, zo te zien wel jammer want het geeft toch een redactionele goede indruk van het verloop van de wedstrijd en dat nog geflankeerd met prima kleurenfoto's. Zo nu weer genoeg geslijmd. Nee effe serieus het is toch leuk om als je thuis met je been omhoog zit zo het wel en wee te kunnen volgen. Ik had niet verwacht dat er de afgelopen zondag nog gespeeld zou worden maar die drie punten zitten weer in de knip. Jammer dat Batavia te sterk was want die geef ik toch goede kans op het kampioenschap, maar je weet nooit hoe een balletje rolt.
Met mij gaat het goed, vorige week heb ik vers gips gekregen, wat er de dag voor Kerst af mag, kan ik onder de kerstboom alvast wat draaioefeningen doen. Momenteel mag ik mijn voet met 10 kilo belasten, volgens mij is een voetbal lichter, zelf ben ik wel zwaarder dus twee krukken meegekregen, zijn van het ziekenfonds dus moeten zo snel mogelijk weer terug. Voetballen zal er dit seizoen niet meer inzitten dus graag aardig blijven voor de invallers.
De dokter had het over een herstel van 6 tot 8 maanden dus om die Sporting-speler een rotschop terug te verkopen moeten we tot volgend seizoen wachten. Ik hoop met of zonder krukken op een mooie lentedag nog eens te genieten van een wedstrijd van jullie. Nu is het me met deze vorst te koud om te komen kijken, schaatsen is een betere sport om nu te doen.
Tenslotte wil ik een ieder die een kaartje gestuurd, of gebeld heeft bedanken voor de belangstelling maar zeker een ieder hartelijk bedankt voor de dubbelaar van de Stones, forty knicks, thirty licks of hoe heette hij ook alweer, jongens bedankt en blijven winnen hoor, 

Walter   


Terug in de tijd Terug naar Overzicht Verder in de tijd


 

Vijfde Dimensie, 2002-2003