Archief    

10 januari

Dit jaar moet het gaan gebeuren

"Misschien wat laat, maar het komt uit een goed hart." Aanvoerder Jeroen te Nuyl spreekt klare taal. "Ik wil alle spelers en supporters van het vijfde elftal van sv īs-Graveland het allerbeste wensen voor 2003. Laat het iedereen duidelijk zijn: Dit jaar moet het gaan gebeuren. We hebben het nog in eigen hand, en met tweehonderd procent inzet van iedereen moet het lukken. Kampioen worden!"
Het was me het jaartje wel
"2002 is natuurlijk een knotsgek jaar geweest. Het teamuitje naar Texel was gedenkwaardig, en blijkt een goede voorbereiding voor het huidige seizoen te zijn geweest. Toch hebben we natuurlijk behoorlijk wat tegenvallers gekend deze eerste seizoenshelft. Het begon al voor de eerste wedstrijd met de achillespeesblessure van Erik Klap. Joost die bij een van de eerste trainingen zijn schouder bijna uit de kom valt. Ik heb even gedacht dat we ons elftal uit de competitie zouden moeten gaan terugtrekken. Via het bestuur heb ik toen al snel twee jonge spelers weten te regelen, Steef en Jasmin. Beiden groeibriljanten, zo werd me verteld. Ik moet zeggen dat ze me niet tegenvielen, maar we hebben maar kort plezier van ze kunnen hebben. Jammer. Het hield niet op met de blessures. Roel aan het sukkelen met zijn rug en dijbeenspieren. Stok heeft door alle problemen, o.a. met zīn hamstring, nog niet kunnen brengen waarvoor we hem ooit bij het elftal gehaald hebben. Toch verwacht ik nog veel van hem. Ton, met zwaar gekneusde middenvoetsbeentjes, ook al lange tijd uitgeschakeld. Ik heb echter begrepen dat hij een uitgebreid revalidatieprogramma op de Skiīs heeft geregeld. Hij moet wel drie keer naar de sneeuw dit jaar. Hij wil er duidelijk voor knokken om terug te komen. Walter was natuurlijk ook een grote pechvogel met een gebroken been. Hopelijk verloopt zij herstel voorspoedig. Gelukkig konden we een aantal malen een beroep doen op goede vrienden van het elftal waardoor we toch een redelijke eerste seizoenshelft gedraaid hebben."
Supporter van het Jaar 2002
"En zonder supporters kunnen we natuurlijk niet. Eerlijk gezegd viel de opkomst vorig jaar een beetje tegen. Maar de fans die er waren, waren hartverwarmend. Voor de eerste keer in de geschiedenis heb ik daarom besloten een supporter van het jaar te kiezen. En ik moet zeggen, door omstandigheden was ik er snel klaar mee. Nick, Kevin en Mitchel waren genomineerd. Helaas bleken Nick en Kevin volgens de reglementen af te vallen omdat hun vader (Stok van de Burg, red.) te weinig wedstrijden heeft gespeeld. Daardoor gaat de eerste prijs dit jaar naar Mitchel Huiberts. Goed gedaan kanjer!

Supporter van het jaar 2002, Mitchel Huiberts !

Veelbelovende Supporter van het Jaar 2002
"In de categorie īVeelbelovende Supporterī waren dit keer twee genomineerden, namelijk Jip en Fien. Na contact met hun vader (Michiel Kamer, red.) heb ik besloten de eerste prijs aan beiden toe te kennen. Dit zou namelijk de minste onrust veroorzaken in het gezin. In ieder geval allebei van harte gefeliciteerd.

Veelbelovende supporters Jip en Fien

 

Receptie en Kerstpakket
"
Het was dit jaar weer erg gezellig op de nieuwjaarsreceptie van īs-Graveland. Jammer dat ik er zo weinig teamgenoten zag. Mijn beide broers waren er natuurlijk en ook Pim van Leeuwen heb ik aan de champagne gezien. Maar verder niemand. Jammer jongens, dit zijn toch de momenten waarop de gesprekken over voetbal en ons elftal kunnen gaan. Natuurlijk wil ik ook nog iedereen bedanken die me een kerstkaart heeft gestuurd. Er was zelfs een speler die mij, en Joost trouwens ook,  een compleet kerstpakket bezorgde. Klasse. Bij die jongen gaan we volgend jaar wat minder op de reservebeurten letten."


Terug in de tijd Terug naar Overzicht Verder in de tijd


 

Đ Vijfde Dimensie, 2002-2003