Archief    

19 januari

Een dubbele koude douche

Dat de douches een keer koud zijn, dat kan je rekening mee houden. Op de koude douche die Nederhorst op het veld voor s-Graveland in petto had kennelijk geen van de s-Graveland-spelers rekening gehouden. 

"Dit is een enorme teleurstelling." Aanvoerder Jeroen te Nuyl spreekt klare taal. "Maar Nederhorst was gewoon beter en heeft verdiend gewonnen. Wij hebben natuurlijk een aantal goals weggegeven, maar als je zelf geen doelpunten maakt houdt natuurlijk alles op. Kijk als Rob die penalty erin schiet wordt het natuurlijk een hele andere wedstrijd. OP de foto kan je goed zien dat hij hem niet goed neemt. Een en ander betekent wel dat ik met Linda zal moeten overleggen wie de rest van het seizoen de penalty's neemt.  Ik ga ervan uit dat we dit tegen ASV, volgende week, weer goed gaan maken. Als we daar winnen kunnen we weer omhoog gaan kijken."

"Het was goed om te zien dat de skivakantie Ton goed had gedaan. Zelf klaagde hij nog wat over pijntjes in de voet, maar met nog twee skivakanties voor de boeg dit jaar zal het toch wel goed moeten komen." 

De Toss

Jeroen: " De ene helft van het team zei wind mee kiezen, de andere helft wind tegen. Kijk, dan weet ik het zelf ook niet meer. Gelukkig verloor ik de toss zodat Nederhorst moest kiezen. De aanvoerder koos eerste helft wind tegen. Die keuze pakte voor hen goed uit."


Terug in de tijd Terug naar Overzicht Verder in de tijd


 

Vijfde Dimensie, 2002-2003