Home |

Archief|

Archief

«Terug  12 mei 2004 Verder»

12 mei Wedstrijd tegen Muiderberg gaat niet door

"Natuurlijk had ik graag de slechte smaak van de wedstrijd tegen Victoria weg willen spoelen." Een teleurgestelde aanvoerder Jeroen te Nuyl belt zijn teamgenoten om door te geven dat de geplande wedstrijd van donderdagavond tegen Muiderberg niet doorgaat. "Ik heb de aanvoerder van Muiderberg gesproken. Hij zij dat ze aanstaande zondag familietoernooi hadden, en dat daarom veel jongens geen zin hadden in een wedstrijd op donderdag. Ook spelers uit andere teams kon hij niet vermurwen. Het zal allemaal wel, maar ik vind het bijzonder jammer. Wie wil er met dit mooie weer nou geen lekker potje voetballen? Misschien heeft het ermee te maken dat Muiderberg door de winst van Victoria afgelopen zondag, nu definitief is gedegradeerd. Als dat niet het geval was geweest, had ik het nog moeten zien. Waarschijnlijk wordt de wedstrijd nu op papier afgedaan."
"
Er staat dan officieel nog één wedstrijd voor ons op het programma tegen Wasmeer. Omdat Wasmeer de 23e mei ook al tegen Kockengen moet voetballen, verwacht ik niet meer dat we dit seizoen nog aan voetballen toe komen. Het eindigt dan toch allemaal een beetje met een anticlimax. Dat is het verhaal." 
"
Ik ben nog niet echt aan een evaluatie van het seizoen toegekomen. Dat wil ik onder andere op ons teamuitje volgende week in Gent doen. Als ik het nu even snel moet zeggen was het een zeer wisselvallig seizoen met te veel uitschieters naar beneden."


«Terug  12 mei 2004 Verder»
 

Terug in de Tijd

 

"Ik heb Mart Smeets een paar keer in het echt ontmoet. Die man heeft een personage ontwikkeld dat Mart Smeets heet. Dat speelt ie de hele dag. Gewoon bizar."
RTL Sport-presentator Wilfred Genee