Home |

Uitslagen | Archief | Waar is t? | Kampioenen | Kinderhoekje | Mail|
bijgewerkt op 31 mei

Seizoen 2003 - 2004

31 mei Webredactie wenst iedereen prettige vakantie
H
elaas, de elftalbegeleiding is al niet meer voor commentaar bereikbaar...
31 mei uitslagen en stand
Of eigenlijk: Geen uitslag en toch de eindstand. Het is de webredactie niet duidelijk of vorig weekend de wedstrijd Wasmeer - Kockengen daadwerkelijk gespeeld is. De KNVB heeft de uitslag in ieder geval niet vastgesteld omdat deze geen invloed op kampioenschap of degradatie meer heeft. 
's-Graveland 5 eindigt op een negende, virtueel achtste, plaats.

Zie ook alle uitslagen.
23 mei 's-Graveland 5 Cultureel en Culinair goed bezig in Gent
Dit weekend heeft 's-Graveland 5 zich in Gent letterlijk en figuurlijk kostelijk vermaakt. Er werd volop genoten van het Vlaams cultuurgoed en de Vlaamse keuken. Er was nauwelijks tijd voor een pintje tussendoor...
16 mei Voorbereiden op Gent
Joost te Nuyl heeft zijn handen vol aan de voorbereidingen voor het teamuitje naar Gent...
12 Mei Wedstrijd tegen Muiderberg gaat niet door
Muiderberg heeft afgezegd voor de wedstrijd die gepland stond voor donderdagavond. Men kon geen compleet team op de been brengen...
9 Mei  Victoria verslaat moe 's-Graveland 5 : 6 - 2
Met hangen en wurgen sleept 's-Graveland 5 zich naar het einde van het seizoen. 
Verder terug in de historie: Het Archief


31 mei  Prettige Vakantie !

Helaas, de elftalbegeleiding is al niet meer voor commentaar bereikbaar. Waarschijnlijk genieten Jeroen en Joost te Nuyl van hun welverdiende rust. Geen evaluatie dus van het afgelopen seizoen. Ook geen informatie over nieuwe aankopen (waar in het geruchtencircuit al vele bekende en minder bekende namen de ronde doen). De webredactie wenst de spelers van 's-Graveland 5 en iedereen die het team afgelopen seizoen via de site gevolgd heeft, een hele prettige zomervakantie.
We zien elkaar volgend seizoen weer op het veld of op het web... 

 's-Graveland 5 eindigt virtueel achtste

31 mei
Geen uitslag en Eindstand
Uitslagen 23 mei
Wasmeer 3 Kockengen 2 ? - ?
Uitslagen 16 mei
Laren 99 6 Vecht de 3 4 - 1
Graveland 's 5 Muiderberg 4 2 - 0
Victoria 4 BFC 3 1 - 7
HSV '69 2 ASV'65 2 3 - 1

Eindstand 

    G P + -
1 BFC 3 22 61 95 37
2 ASV '65 2 21 35 49 35
3 Laren 99 6 22 35 73 67
4 Vecht de 3 21 34 51 48
5 HSV'69 2 22 32 67 59
6 Kockengen 2 18 31 56 44
7 Wasmeer 3 20 29 51 52
8 NVC 3 22 28 44 74
9 Graveland 's 5 21 26 68 88
10 OSM '75 3 22 20 80 88
11 Victoria 4 21 19 51 73
12 Muiderberg 4 22 14 47 67


23 mei  's-Graveland 5 Cultureel en Culinair goed bezig in Gent
Dit weekend heeft 's-Graveland 5 zich in Gent letterlijk en figuurlijk kostelijk vermaakt. Er werd volop genoten van het Vlaams cultuurgoed en de Vlaamse keuken. Er was nauwelijks tijd voor een pintje tussendoor. Onderstaand een verslag van de hoogtepunten volgens de deelnemers.

 

     
"Ik ben een watermens." Ton van der Meer neemt een slok van zijn Spa-Rood. "De rondvaart over de Gentse grachten was voor mij het hoogtepunt van dit weekend. Liever maak ik een rondvaart op wild water, maar mede door de zeer interessante informatie van onze vrouwelijke schipper, was deze tocht een belevenis. Wat met het meest is bijgebleven? Het smalste huisje van Gent en een kerk met een niet afgebouwde toren omdat de Gentenaren te veel pintjes hadden gedronken en toen het geld op was. Ik wist niet wat ik hoorde.     

     

  Frits van der Meer: "De Vlaamse keuken heeft natuurlijk veel meer te bieden dan wat wij in deze dagen hebben kunnen proeven. Toch hebben we er volgens mij uit gehaald wat erin zat. De klassiekers als Gentse waterzooi en paling in het groen hebben we dit keer aan onze neus voorbij laten gaan. Het hoogtepunt voor mij was het voorgerecht in restaurant De Wijze en de Zot, namelijk de geitenkaasjes uit de oven met een honingdressing. Op een tweede plaats noem ik de friet met andalouse-saus die we bij het frietkot Frituur Jozef op de Vrijdagmarkt hebben gegeten."
     
"De Sint-Baafs kerk is n van de mooiste kerken die ik van binnen heb gezien." Pim van Leeuwen raakt opnieuw enthousiast. "Veel mensen komen hier alleen om even het drieluik van de gebroeders van Eijk te bekijken. Ik kan in deze kerk van veel meer dingen genieten. Zo vielen mij de gebrandschilderde ramen op, die door het invallende licht op een fantastische manier als het ware tot leven komen. Jammer dat de andere jongens wat weinig gevoel voor dit soort dingen hebben. Wat mij betreft moesten we te snel weer verder om wat te eten."    

     

  Ronald van Oostrum: "Het was een weekend met vele hoogtepunten. Daarom was het ook nodig om zo nu en dan je rust te pakken. Voor mij viel zo'n moment tijdens de rondvaart. Ik heb daardoor niet alle informatie van onze gids gehoord. Laat ik geen kunst of keuken als mijn hoogtepunt noemen, maar de Belgische bieren. Unaniem hebben we Primus uitgeroepen tot het lekkerste pils. Hoewel Maes, Stella Artois en Jupiler ook best te drinken waren. Ook noemenswaardig was het pils van het merk Sparta."
     
"Het leukste van dit weekend vond ik dat ik weer eens rustig bij kon praten met mijn broers." Luc te Nuyl heeft duidelijk de zon in zijn gezicht. "Nu is het echt niet zo dat we bij elke gelegenheid met z'n drien apart gingen zitten, of dat de andere jongens geen interessante gesprekspartners zouden zijn, maar we zochten elkaar toch vaak op. We hebben veel gesproken over de affaire Ruud Lubbers. Door deze affaire blijkt maar weer dat macht en erotiek vaak samen gaan. Dat merken wij alledrie in ons dagelijks werk ook. Geinig h, Jaaah."   

     

  Jeroen te Nuyl: "Het is zo langzamerhand een traditie dat ik tijdens de teamuitjes de pot beheer, en zo ook deze keer. Wat me dan weer opvalt is dat iedereen niet moeilijk doet over het lappen. En keer vragen is genoeg. prima!"
"Mijn hoogtepunt van dit weekend zou ik niet bepaald cultureel willen noemen. Ik vond het supergezellig toen we met z'n allen de Engelse cupfinale op televisie hebben gekeken in een Ierse pub. We zijn en blijven toch voetballiefhebbers. Helaas was het een enorme zaad-wedstrijd. Met name Millwall bakte er geen hout van."  
     
"Het werk van de schrijver Gerard Reve is voor mij een hoogtepunt in de Nederlandse literatuur." Met een zucht doet Joost te Nuyl zijn verhaal. "Op dit moment gaat het helemaal niet goed met zijn gezondheid. Hij is vorige week opgenomen in een verzorgingshuis hier in Belgi. Toen ik in de Sint-Baafs kathedraal een Maria-altaar zag, twijfelde ik geen moment en heb ik een kaarsje voor hem opgestoken. Zo zou hij het gewild hebben. Daarna heb ik me met een goed gevoel door Gent kunnen bewegen."
"Het klinkt misschien eigenaardig, maar ik vond de hotelkeuze een hoogtepunt dit weekend. Het lag lekker in het centrum, had goeie parkeergelegenheid, een aardige nachtportier, goede bedden en een lekker ontbijt. Met andere woorden, goed gekozen al zeg ik het zelf."
 

     

  

 
Programma
* Klaar...
 

 

Topscorer

1 Erik Klap 38
2 Luc te Nuyl 16
3 Jeroen te Nuyl 8
4 Henk Huibers 4
5 Joost te Nuyl 1
  Frits v/d Meer 1
  Ton v/d Meer 1
  Roel de Saegher 1
     
 

 

Site Support 
Wil je iemand uitleggen hoe hij of zij deze site kan vinden? Das makkelijk!
Zoek gewoon in een zoekmachine (bijv. www.google.nl) op "sgraveland5", et voila! Let op: sgraveland5 met een 5 en alles aan elkaar.

 

 

Kopijbus
Inleveren van kopij voor de website graag voor 23:55 op donderdagavond. De redactie houdt zich het recht voor bijdragen in al dan niet gewijzigde vorm, al dan niet te plaatsen. 
Op de webredactie zijn nog vacatures voor fotografen, redacteuren, columnisten en verslaggevers. 
 Mail

 

 
Op naar de top !?
sGraveland BFC 3 3-8
ASV '65 2 sGraveland 5-1
sGraveland  Victoria 4 4-2
NVC 3 sGraveland 2-5
Wasmeer 3 sGraveland 6-5
sGraveland BVV '31 5 4-3
sGraveland Kockengen 2-9
OSM '75 3 sGraveland 5-0
sGraveland Laren 99 6 8-4
de Vecht 3 sGraveland 1-1
sGraveland HSV'69 2 4-2
sGraveland ASV'65 2 3-3
Muiderberg sGraveland 4-5
BFC 3 sGraveland 6-2
HSV'69 2 sGraveland 5-2
sGraveland OSM'75 3 0-5
Kockengen sGraveland 3-5
sGraveland NVC 3 11-3
Laren'99 6 sGraveland 5-2
sGraveland de Vecht 3 1-4
Victoria 4 sGraveland 6-2
sGraveland Muiderberg 2-0
 

 
Links
Twee andere teams uit de competitie hebben een eigen website: 
HSV'69 2
NVC 3

Andere teams worden soms vermeld op de clubsite:
BFC 3
Wasmeer 3
BVV'31 5
Laren '99 6
OSM'75 3
De Vecht 3
Victoria 4