PANNEKOEK OF PANNENKOEK?
 
  
     
25 augustus, Varagids strikt kapitein 's-Graveland 5

 

 

De niets vermoedende lezer van Vara TV Magazine staat morgen wat te wachten. Tussen alle programmagegevens van dinsdag 26 augustus staat een advertentie met een foto van aanvoerder Jeroen te Nuyl die in het zwart-wit een kleurig exemplaar van genoemd magazine aan de man lijkt te brengen. Chef knipseldienst Wouter Takes (van Takes Media) had het magazine alvast doorgebladerd en de webredactie onmiddellijk geïnformeerd. De aanvoerder zelf is niet bereikbaar voor commentaar...

Varagids strikt kapitein 's-Graveland 5 voor mediacampagne

De 's-Graveland5-knipseldienst stuitte op dit bericht. Vara TV Magazine - binnenkort weer gewoon Varagids- heeft onze kapitein Jeroen te Nuijl gestrikt als gezicht voor de nieuwe mediacampagne. Wanneer de tv-spots starten, wilde de Vara niet bevestigen. Er zijn echter al meerdere streekbussen in 't Gooi gesignaleerd met het gezicht van de sympathieke rechtsbuiten.
Dat onze aanvoerder een trendsetter is, was allang bekend bij intimi. Uw verslaggever schrok echter wel een beetje van het geboortejaar van Jeroen, onderaan de advertentie vermeld.

 
    ┬ę Vijfde Dimensie