PANNEKOEK OF PANNENKOEK?
 
  
     
18 augustus, Stok van den Burg laat van zich horen

 

Stok van den Burg, ex-speler van 's-Graveland 5 vraagt zich af hoe het met de training zit. Met zijn mail lijkt hij te solliciteren naar een plaats bij het team. Voor iemand als Stok is altijd plaats lijkt ons. Is het niet in de basis, of als vaste invaller, dan toch zeker weer als columnist bij de webredactie.
Via de mail:

Beste web redacteur,
Menig maal heb ik de afgelopen periode op uw website gezocht naar informatie waar de “ten uitgekookte” selectie van het voormalig legendarisch vijfde haar voorbereiding afwerkt. Niets van dit alles te vernemen! Wordt de selectie met voorbedachte rade uit de wind gehouden? Moet dat nou in het grootste geheim plaatsvinden? Of zijn er enkele spelers actief in het uitgaansleven van Beijing? Tja, de technieken die voor dat spel nodig zijn vallen niet overal op te doen.
Tevergeefs sleep ik me iedere zondag naar het immense sportcomplex aan het overbekende Kininelaantje om te kijken of mijn voormalige teamgenoten daar aan het sparren zijn. Een enkele keer loop ik door naar de, prachtig in de bossen gelegen, trainingsaccommodatie aan de Schuttersweg om te kijken of de mannen daar hun rondjes afwerken. Niets van dit alles. Wandelwagens, rollators en ander slecht ter been zijn ondersteunend materiaal kom ik daar tussen de hondendrollen tegen. Enfin, werk mijn voorbereiding wel verder in eenzaamheid af.
Verder alle succes in het nieuwe seizoen!
Stokebrand

   
 
    © Vijfde Dimensie