PANNEKOEK OF PANNENKOEK?
 
  
     
21 september, HSV kwalitatief en kwantitatief veel sterker: 7-1

HSV 2 - 's-Graveland 5
Ruststand: 4-0
Eindstand: 7-1
Doelpunten 's-Graveland: Luc te Nuyl

     
De eerste competitie wedstrijd is voor 's-Graveland 5 dramatisch verlopen. HSV-uit is altijd lastig, maar in het verleden kon 's-Graveland 5 in ieder geval behoorlijk partij geven. Daar was vandaag geen sprake van. HSV 2 was duidelijk de betere, zowel conditioneel als technisch-tactisch. De tweede helft voetbalde 's-Graveland grotendeels met tien man. Aanvoerder Jeroen te Nuyl zag het met lede ogen aan.
Stekker
Jeroen te Nuyl: "Ik baal natuurlijk als een stekker. Voor de wedstrijd dacht ik dat we met 14 man aan de wedstrijd zouden kunnen beginnen. Bij het eerste fluitsignaal stonden we precies met z'n elven. Als je bedenkt hoeveel tijd het me kost om van de 23 namen op papier te zorgen dat er genoeg op het veld staan, dan ben ik niet te benijden. Natuurlijk is het dan ook wachten op blessures. Toen we de tweede helft met tien man kwamen te spelen, was de wedstrijd natuurlijk al gespeeld, maar het is gewoon waardeloos dat we op zo'n moment geen invallers hebben."
"Ook het spel dat we vandaag op de mat legden, viel natuurlijk behoorlijk tegen. Kijk, het was duidelijk dat HSV de betere partij was. Maar bij de eerste vier goals van de eerste helft tel ik toch twee of drie grove fouten in de verdediging. En daarmee wil ik zeker niet de verdediging de schuld geven van de nederlaag. We hebben als team gefaald."
 
   
   
   

De Rust 

 
   

Supporters van de week

Een van de weinige positieve dingen die te vermelden valt over de wedstrijd tegen HSV was de opkomst van onze vaste supporters.
Natuurlijk was Mare de Jong er weer. Zij heeft haar vader Mark aangemoedigd maar moest helaas zien dat mark de tweede helft geblesseerd moest uitvallen.
Jip en Fien Kamer waren er ook. Zij droegen hun mooie shirts van hun hockeyclub Kampong. En als verrassing hadden ze vandaag hun halfbroertje Hannes meegenomen. Hartstikke leuk! Hannes komst zeker vaker kijken, want hij is gek op voetbal en een groot talent. Binnenkort mag hij zijn kunsten vertonen, ook bij Kampong, maar dan natuurlijk bij de voetbalafdeling.

   
De Aftrap
 

Jeroen te Nuyl: "Ik vind HSV altijd een leuke club om bij te voetballen. Volgens mij is het alweer twee of drie seizoenen geleden dat we hier geweest zijn. De laatste keer speelde we tegen hele jonge jongens. Daarvoor tegen veel jongens waar we vandaag tegen moesten. We hebben het altijd lastig hier. vaak ook omdat het hier altijd lijkt te waaien en te regenen. daar was vandaag geen sprake van. Het was heerlijk voetbalweer."
De scheidsrechter heeft een uitstekende wedstrijd gefloten. Van onze kant kreeg hij in het veld wel een paar opmerkingen, maar die waren meer uit frustratie vanwege het eigen vertoonde spel."
De aanvoerder van HSV is een aardige jongen en een goede voetballer. Het was verder een sportieve wedstrijd. Na afloop heb ik in de kantine nog even een stukje Feyenoord - Ajax gekeken. Als Feyenoordsupporter had ik Feyenoord graag zien winnen. Maar ik geloof niet dat dat er in zat."

   
 
    © Vijfde Dimensie