PANNEKOEK OF PANNENKOEK?
 
  
     
22 november, Koen Janmaat nieuwe voorzitter sv 's-Graveland

 

Koen Janmaat is afgelopen donderdag in de algemene jaarvegadering van sv 's-Graveland verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt de afgetreden Joop Glijn op. Koen is zijn hele leven al in de weer bij de sv. De laatste jaren voetbalde hij bij 's-Graveland 5. Voor aanvoerder Jeroen te Nuyl komt Koens verkiezing niet als een verrassing.
   
 
 Jeroen te Nuyl: "Ten eerste wil ik Koen namens alle spelers en supporters van 's-Graveland 5 van harte feliciteren en hem veel succes wensen."
" Voor mij was het meer de vraag wanneer Joop zou gaan dan dat Koen zou komen. Ik zal niet beweren dat Koen geen voorzitter was geworden als hij niet bij ons in het vijfde gevoetbald zou hebben, maar het heeft natuurlijk Koen wel gemaakt tot de man die hij vandaag de dag is. Tegenwoordig staat het helemaal niet gek op je CV als je in 's-Graveland 5 hebt gevoetbald."
"Ik denk dat Koen de juiste man op de juiste plaats is. Hij kent de club en kent de 's-Gravelandse politiek. Dat heeft het afgelopen jaar wel uitgewezen. Volgend seizoen staan er nieuwe kleedkamers bij ’s-Graveland vooral omdat Koen Janmaat een lange politieke adem heeft getoond.”
”Het is ook niet onlogisch dat een lid van de Janmaat-dynastie de touwtjes in handen neemt bij de club. Als je ziet welke actieve bijdrage deze familie al aan de club heeft geleverd, dan kan je dat een beetje vergelijken met de familie Kennedy in Amerika. Zeg nou zelf, Ome Arie is een icoon op de club. Iedereen mag ook “ome” Arie zeggen  op ’s-Graveland, maar ome Arie is toevallig wel de oom van Koen, en dat kunnen er maar weinig bij de club zeggen. Ook neef André Janmaat timmert aan de weg bij de club. Anrdé heeft in het verleden al speelminuten gemaakt voor ’s-Graveland 5 en zal het ook nog ver gaan schoppen in bestuurlijke zin. Let op mijn woorden.”
”Zelf heb ik geen ambities als het gaat om een bestuurlijke functie binnen de club. Ik heb het druk genoeg met de leiding van ’s-Graveland 5. Daarnaast heb ik net een zakelijke move gemaakt van Broadcast Press naar de Fc Klap. Ik denk wel dat de club talent voor het voorzitterschap moet blijven spotten. Als ik naar Koens talenten en ambities kijk, denk ik dat we blij mogen zijn als we hem een of twee jaar als voorzitter voor de club kunnen behouden.”

   
   
 
    © Vijfde Dimensie