THUIS VORIG VOLGEND    
 
14 augustus, Bas Brouwer zet 't vierde op scherp

's-Graveland 4 verdediger Wouter Takes was aanwezig bij de eerste training van het seizoen en doet daarvan exclusief voor de website www.sgraveland4.nl verslag.

 

 
Jongstleden dinsdag 11 augustus heeft ’s-Graveland 4 ('t is even wennen) de eerste training afgewerkt. Maar liefst 8 spelers gaven acte de presence aan de Beresteinse weg. Tot grote verrassing van aanwezigen werd de training direct messcherp ingezet onder de beziellende leiding van Bas Brouwer (foto uit archief,red.), die de meeste spelers alleen kennen als een sympathieke clubman, niet als tierende Van Gaal-look a like. Na de accenten voor het nieuwe seizoen te hebben gezet, volgde Bas de rest van de training vanuit de kantine. En werkte 't vierde een partijtje hoe kan het anders - 4 tegen 4 - af.
Het zal de trouwe ’s-Graveland5/nu 4-volgers niet verbazen dat daarbij gelijk ook de eerste blessure van het seizoen viel op te tekenen. Keeper en alleskunner Edgar – sinds mensenheugenis niet geblesseerd, o ja toch wel - liep een ontplofte kuit op. Kapitein Te Nuijl zit direct al met de handen in het haar, figuurlijk gesproken natuurlijk.
Na de training gaf playing-voorzitter Koen Janmaat de spelers een rondleiding door de in aanbouw zijnde nieuwe kleedkamers van sv ’s Graveland. Hoewel nog in aanbouw - en d’r kan nog wel een vochtig doekje overheen- tekent zich toch al een fonkelnieuwe accommodatie van formaat af. Complimenten voor Koen en de zijnen, die zich hiervoor ingezet hebben. Naar verwachting wordt het Millanello van ’s Graveland eind september geopend.
Dinsdag 18 augustus om 19.30 uur (in verband met lichtmasten) wordt er weer getraind.
       
       
 

© Vijfde Dimensie