THUIS VORIG VOLGEND    
 
22 augustus, Edgar stelt zich weer kandidaat voor Blessure Bokaal

Afgelopen seizoen ontving de onfortuinlijke Edgar Lamaker de Blessure Bokaal. Hij had alleen de eerste oefenwedstrijd van het seizoen mee kunnen doen. Dit seizoen lijkt het de alleskunner niet veel beter af te gaan en lazen we over een ontplofte kuit op de eerste training. Ook de tweede training van het seizoen verliep voor Edgar niet geheel schadevrij. Edgar geeft zelf een overzicht van zijn oude en nieuwe blessures via een ingezonden mededeling.

 

 

Via de mail:

Ik zou graag iets toe willen voegen aan het verslag van de eerste training. De blessure is namelijk niet de kuit. Die is na mijn herstel van de zweepslag geheel hersteld. Het is de rechter enkel. (zie ook de foto's bijgaand). Na de noodlottige overtreding waarvoor niet eens een vrije trap werd gegeven heb ik nog wel 15 minuten in de wasbak van de kantine onder de koude kraan gezeten. Maar een zwelling met paarse kleur was niet te voorkomen.

Inmiddels is ook de 2e training achter de rug en heb ik wederom zeer goede zaken gedaan voor het klassement. De eerst bal die op het doel werd afgevuurd wist ik te pareren met de top van mijn rechter ringvinger. Waardoor de vinger nu langzaam net zo blauw begint te worden als de enkel. Uiteraard liet ik niets merken. Een minuut later dook ik links van mijn op een lage bal. De goal was voorkomen maar ik rolde iets te fanatiek door waardoor de linker ribbenkast in de verdrukking kwam, er een krakend geluid hoorbaar was. De aansluitende nacht bleek het geluid een aantal gekneusde tussenrib-spiertjes te zijn geweest die te veel werden opgerekt.

Afijn ik wilde maar aangeven dat ik het idee heb dat dit seizoen voor mij goed begonnen is. In de stand op de Blessure Bokaal ranglijst zal ik inmiddels toch redelijk hoog staan. Ga zeker proberen deze wisselbeker ook dit jaar in de wacht te slepen.

Sportieve groet, Edgar

       
       
 

© Vijfde Dimensie