THUIS VORIG VOLGEND    
 
23 augustus, Aanvoerder heeft goed gevoel bij nieuwe seizoen

Ook al zijn er nog maar twee trainingen afgewerkt, aanvoerder van 's-Graveland 4 Jeroen te Nuyl heeft nu al een goed gevoel bij het komende seizoen. Dit blijkt vooral gebaseerd op hetgene hij heeft gezien op de eerste twee trainingen.


 

 

Jeroen te Nuyl: "Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen. Ik verspreek me ook nog iedere keer en heb het over het vijfde in plaats van over het vierde. Terwijl het oude zesde nu het vijfde is geworden. Je moet dus nog best op je woorden passen."
"We hebben nu twee keer getraind en ik moet zeggen dat ik positief gestemd ben. Met een gemiddelde opkomst van zo'n negen á tien man ligt de opkomst toch ruim boven de drieëndertig procent. En de inzet was ook bepaald goed te noemen. Wat ook erg goed beviel is dat we twee keer onder leiding van hebben getraind. De eerste keer was het Bas Brouwer-zelf die de zweep erover heen legde. Ik had Bas altijd al heel hoog zitten, maar na deze eerste training moet ik zeggen dat de achting voor deze man zo mogelijk nog groter is geworden. Klasse. De tweede training werd geleid door onze eigen Marcel Cuiper. De oud succestrainer en kampioenenmaker van het Amstelveense Nautilus beschikt over dermate Amsterdams voetbalgogme dat hij ons moeiteloos de moeilijkste trainingsvormen liet uitvoeren. Prima. Ik hoop dat Marcel ons dit seizoen ook binnen de lijnen weer kan versterken."
"Op de site heb ik de verhalen gelezen over Edgar Lamaker met zijn ontplofte ledematen op de training. Al te veel wil ik er niet over zeggen. Ik houd het maar op jeugdige onbevangenheid. De oudere rotten hebben daar wat minder last van. Neem een Pim van Leeuwen. Die doet een goede warming-up met alle bijbehorende rek en strekoefeningen (zie onderstaande foto, red.). De man is daarna de soepelheid zelve."
"O ja, op de KNVB-site valt te lezen dat 's-Graveland 4 volgende week zondag een bekerwedstrijd speelt tegen BFC. Ik ga er vanuit dat dat een misverstand is. Deze wedstrijd is bedoeld voor het vijfde dat zich vorig jaar, toen nog als zesde, heeft ingeschreven voor de beker."
"Tot op de training allemaal!"

       
 

© Vijfde Dimensie