THUIS VORIG VOLGEND    
 
6 september, Oefenwedstrijd bij de Zebra's verloopt goed: 3 - 4

's-Graveland 4 heeft vandaag lekker geoefend tegen Zebra's 3. Het voetbal was bij vlagen aardig en er werd gewonnen. Misschien niet helemaal terecht want de Zebra's kreeg de beste kansen en had het merendeel van de wedstrijd een veldoverwicht. Maakt niet uit. Een ander positief punt: Er stonden zestien spelers van 's-Graveland klaar om aan de wedstrijd te beginnen. Een luxe probleem voor aanvoerder Jeroen te Nuyl.

 

 
Jeroen te Nuyl: "Ik kijk tevreden terug op deze wedstrijd. Het is goed dat deze spelersgroep even aan elkaar kon wennen. Want dat was wel nodig. Hoewel we binnen de kortste keren 0-1 voor stonden, verliep het eerste kwart toch behoorlijk onwennig. Als we de bal al hadden, waren we hem zo weer kwijt. Het tweede kwart daarentegen werd er prima gevoetbald. Rustig de bal rond spelen, dat wil ik dit seizoen vaker zien. Voorin werd er attent gevoetbald. De nieuwe spelers Jeroen de Boer en Michael Mostertman waren bij de doelpunten betrokken. Prima. Michael kunnen we trouwens ook bedanken voor het regelen van deze oefenwedstrijd. De Zebra's had ook een zeer ervaren ploeg. Zij hielden de bal beter in de ploeg, kregen misschien meer kansen dan wij, maar uiteindelijk moet je ze er toch inschieten. Kijk, 4-3 winnen is leuk, en dat ik persoonlijk ook weer een doelpuntje heb meegepakt is ook leuk, maar vandaag ging het me echt om het team. Hopelijk zie ik iedereen op de training dinsdag."
   
 
   
 
 

Supporters van de week

 

Het is gewoon fijn als sommige dingen niet veranderen. Alle spelers vonden het vandaag weer heel leuk om Jip en Fien Kamer te zien. Jip en Fien zijn sinds mensenheugenis vaste supporters van 's-Graveland 5 en nu dus 's-Gravland 4. De dochters van keeper Michiel hebben een uitstekende vakantie achter de rug. Zij zijn in de Ardennen en in Ommen geweest. En op beide plekken hebben ze veel nieuwe vriendinnen gemaakt. Nee, gehockeyd hebben ze dit seizoen nog niet. Hopelijk zien we deze meiden weer veel langs de lijn dit seizoen!

Goed voorbeeld doet goed volgen. Dennis Fine had vandaag ook zijn dochters meegenomen. Beiden liepen met een tas met lekkers langs het veld en in de speeltuin.

   
   
 

De Toss

Luc te Nuyl: "Dit seizoen wil Jeroen het heel anders gaan aanpakken, qua vice-aanvoerderschap. Kijk als broers weten wij gewoon het beste wat we aan elkaar hebben. Dat blijkt bijvoorbeeld ook nu we samen bij de Fc Klap werken."
"Ik ben vrijdag teruggekomen van mijn vakantie in Frankrijk. Natuurlijk heb ik daar gewoon doorgetraind. En o ja, zoals voor elk seizoen ben ik op zoek gegaan naar een speciale trofee. Ik kan zeggen dat ik aardig geslaagd ben. Jullie horen er later meer over."
"De scheidsrechter had het vandaag makkelijk. Twee teams die een lekker potje wilde oefenen. Het ging er uiterst sportief aan toe."
"De aanvoerder van de Zebra's, Martin, is een aardige jongen en een uitstekende voetballer. Hij heeft niet voor niets jaren in het eerste gespeeld."

 
 

 

 

© Vijfde Dimensie