THUIS VORIG VOLGEND    
 
27 september, 's-Graveland verliest verdiend van Nederhorst: 2-5

's-Graveland 4 staat weer met beide benen op de grond. Vandaag kreeg het voetballes van Nederhorst. Voordat het eerste half uur voorbij was stond Nederhorst al met 0-4 voor. 's-Graveland leek rijp voor de dubbele cijfers maar wist zich gelukkig toch te herstellen. Het spel werd vanaf dat moment gelaten aan Nederhorst. 's-Graveland ging meer op de counter spelen en dat leverde in de tweede helft resultaat op. 's-Graveland kreeg kansen en wist twee keer het net te vinden. Gevaarlijk werd het echter niet meer voor Nederhorst dat zelf ook nog een keer wist te scoren.

's-Graveland 4 - Nederhorst 4: 2 - 5
Ruststand : 0 - 4
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der meer, Jeroen te Nuyl

 

 

Jeroen te Nuyl: "Dat krijg je als je nog ongeslagen bent, dan ga je met je hoofd in de wolken lopen. En juist dat hadden we vandaag tegen Nederhorst niet moeten doen. Ook de fotosessie die voor de wedstrijd door André Janmaat was georganiseerd, leidde een aantal jongens misschien te veel af. Ja, dan staan we binnenkort misschien leuk op de website van de vereniging (www.svsgraveland.com red.) maar het is wel ten koste van de concentratie gegaan. In het eerste deel van de wedstrijd werden we volkomen weggespeeld door Nederhorst. Die jongens speelden makkelijk en wisten elkaar goed te vinden. Wij liepen constant achter de feiten aan en kwamen zelf niet aan voetballen toe. Nadat we met 4-0 achter stonden zijn we het anders aan gaan pakken, en hebben we Nederhorst meer laten komen. Dat werkte beter."
"Na de rust hebben we het wel geprobeerd, maar een 0-4 achterstand wegwerken is niet makkelijk. Toen Frits van der Meer de 1-4 binnenschoot dacht ik dat er misschien nog wat meer inzat, maar Nederhorst maakte al snel de 1-5. Natuurlijk vind ik het leuk dat ik daarna zelf nog de eindstand op 2-5 kon brengen. Toen ze Mark de Jong de Jong de bal voor een vrije trap zagen klaarleggen verwachtten ze waarschijnlijk een direct schot op goal. Met een muurtje en mensen bij de doelpalen, rekenden ze echter buiten mijn persoontje. Mark zag me vogelvrij staan en ik kon binnenschieten. Ja, zo simpel kan het ook zijn. Speciaal woord van dank nog voor Ben Steenvoorden die ons keepersprobleem wilde oplossen. Keepers Michiel, Jeroen, Marcel en Pim waren vandaag alle vier verhinderd. "Afgelopen vrijdag had Ben al wel kunnen wennen op de goal. Hij heeft toen ook met ons meegedaan op het 45-plus toernooi. Ook daar liep het voetbal niet bepaald lekker. Maar ook daar lag het zeker niet aan Ben."

 

 

 
 
   
 

De Rust

 
   
 

Supporters van de week

Pim van Leeuwen stond vandaag met een knieblessure langs de kant. Balen natuurlijk, maar ja wel een goede aanleiding om zijn kinderen Lisanne en Luc mee te nemen. Pim: "Ja, balen van die blessure. Hopelijk sta ik snel weer binnen de lijnen. Gisteren heb ik mijn vijfenveertigste verjaardag gevierd. Dus de komende keren mag de KNVB komen controleren als ik aan de 45-plus-toernooi meedoe."
Opvallende verschijning was ook Cesar Takes, de zoon van rots in de 's-Graveland branding Wouter Takes (foto onder). Cesar zit sinds kort op sv 's-Graveland en was vandaag in vol tenue te bewonderen langs de lijn.

   
   
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Vandaag mochten we nog een keer van de kleedkamers van Altius gebruik maken. Ik begrijp dat onze nieuwe kleedkamers bijna klaar zijn. Wel weer een stuk lopen vandaag, maar toch lekker om te kunnen douchen na afloop. Mochten we er nog een keer moeten zitten dan verplaats ik me waarschijnlijk met de auto tussen Altius en 's-Graveland. Dan begin ik wat frisser aan de wedstrijd."
”Menno heeft vandaag weer uitstekend gefloten. De man lijkt wel steeds meer autoriteit uit te stralen en treedt in de voetsporen van Leo Horn. Met zijn persoonlijke sponsor Selexyz gaat het ook prima. Er schijnt weer een mooie zaak in Eindhoven te zijn geopend."
"De aanvoerder van de Nederhorst was een aardige jongen. Hij heeft een goed team. Vorig seizoen speelden ze nog in de zevende klasse. Dit seizoen hebben ze een aantal nieuwe spelers erbij en kunnen ze lekker voetballen in de zesde klasse."

 
 

 

 

© Vijfde Dimensie