THUIS VORIG VOLGEND    
 
29 september, Exclusieve preview nieuwe kleedkamers

Menno van den Brand is een meer dan verdienstelijk lid van de sv. 's-Graveland. Door zijn verdiensten heeft Menno privileges binnen de club. Daarvan maakte hij afgelopen zondag gebruik. Niet ten eigen bate, maar om de webredactie , voorafgaand aan de wedstrijd tegen Nederhorst, alvast een kijkje te geven in de nieuwe kleedkamers, of kleedaccomodatie zoals het officieel bij de club wordt genoemd.

 

 
 

 

Menno van den Brand: "Misschien mag het wel niet wat ik nu doe en wil de club de exclusieve beeldrechten van de nieuwe accommodatie nog behouden voor de Gooi en Eemlander. Maar ik ben zo ontzettend trots op wat onze club hier aan het realiseren is, dat ik het toch graag aan de 's-Graveland 4 volgers wil laten zien. Moet je kijken. Is dit mooi, of is dit mooi. Is dit stijlvol, of is dit stijlvol? Iedereen kent de moeizame voorgeschiedenis van dit traject. De worsteling die onze voorzitter Koen Janmaat (tevens ex-speler en oproepkracht 's-Graveland 4, red.) heeft gevoerd: Ik schrik er 's nachts nog wel eens wakker van. En dan dit. Jongens, ik durf te zeggen dat we hiermee de ogen uit gaan steken van veel clubs uit de KNVB-districten West 1 en West 2. En dan reken ik de andere districten voor de eenvoud maar even niet mee. Een mooie, ruime en lichte kleedaccommodatie."

 

 

 

 
 

 

 

Menno: "Kijk, hier doe ik net of ik ga zitten op een van de banken. Ja  natuurlijk, alles moet nog worden afgewerkt. Behalve de banken moeten de scheidingswanden met de douches nog geplaatst worden. Alles moet nog mooi afgeschilderd worden. En nog wat meer van die dingen. Ik schat dat men nog wel een weekje of twee bezig is, maar dan hebben we ook wat."
"Je begrijpt dat mijn speciale aandacht uitging naar de kleedkamer voor de scheidsrechters. Nou, ook die is prima geregeld. We krijgen een eigen opgang naar het veld."
"Wat ik, architectonisch gezien, nog niet helemaal begrijp zijn de glazen inkijkmogelijkheden bij de toiletten. Ik kan me voorstellen dat dat niet ontspannen watert. Wellicht heeft de architect gedacht dat de toiletbezoeker zo niets van een spannende  wedstrijd hoeft te missen, maar dan had hij die glazen blokken toch op ooghoogte aan moeten brengen, lijkt me."

 
   
 

© Vijfde Dimensie