THUIS VORIG VOLGEND    
 
4 oktober, 's-Graveland stelt teleur en verliest bij 't Gooi: 4-0

In wat de eerste zes-punten-wedstrijd van het seizoen genoemd zou kunnen worden, heeft 's-Graveland 4 teleurstellend gepresteerd. 't Gooi werd maar matig partij geboden, waarbij in de eerste helft de doelpunten op een presenteerblaadje werden aangereikt. Niet alert reageren en slordig balverlies (bestaat er ook netjes balverlies?) zorgde ervoor dat het al 3-0 bij de rust stond. Toen was de wedstrijd in feite gespeeld. In de tweede helft deed 't Gooi het wat rustiger aan en mocht 's-Graveland wat meer aan de bal. Helaas, tot enorm grote kansen leidde het allemaal niet. 't Gooi schoot er aan het eind van de wedstrijd nog wel eentje in.

't Gooi 7 - 's-Graveland 4: 4 - 0
Ruststand : 3 - 0
Doelpunten 's-Graveland:

 

 

Jeroen te Nuyl: "Als ik door de eerste twee winstpartijen al op een roze wolk zat, dan was ik daar vorige week al een beetje vanaf gevallen. Hoever kan je omlaag vallen? Na vandaag zijn we met z'n allen toch wel in een aardig diep dalletje aangeland, geloof ik."
"En dat nog wel met de voorzitter in onze opstelling. Ja inderdaad, ik heb Koen Janmaat over kunnen halen om weer eens een potje met ons mee te doen omdat ik personele problemen voorzag. Koen heeft het uitstekend gedaan, aan hem heeft het zeker niet gelegen. Hij wilde eigenlijk maar een helft spelen, maar wilde gelukkig ook de tweede helft nog meedoen."
"Ja, wat moet ik er van zeggen. Ik vind dat we verdiend verloren hebben. 't Gooi was over het algemeen toch een stapje eerder bij de bal. Volgens mij is dat ook een kwestie van trainen. Mede door conditiegebrek spelen wij heel slordig. En dat kan je tegen een ploeg als 't Gooi niet permitteren. Nee, ik ga geen namen noemen van de spelers die vandaag onder hen gemiddelde gespeeld hebben. Iedereen wet hopelijk voor zichzelf wat er beter moet."
"Balen, dat Luc er na vijf minuten al af moest met een enkelblessure. Ik vond het een gemene overtreding van die Gooi-verdediger. Jammer, want verder was het een sportieve wedstrijd. Maar goed, vervolgens hadden we dus veel minder stootkracht voorin. Dat brak ons met name de tweede helft op. Toen we van 't Gooi veel meer mochten voetballen. Misschien heeft Luc Frank TjinaDie langs de lijn nog over kunnen halen om weer bij ons te komen voetballen."
"Nou, deze week eerst dinsdag trainen en dan donderdag naar ZZ-Top in de Heineken Music Hall. Dan begin ik hopelijk toch weer met een positieve energiebalans aan de volgende wedstrijd."

 

 

 
 
   
 
   
 

De Rust

 
   
 

Supporters van de week

 

Opvallend vandaag dat de beste spelers aan 's-Gravelandse kant ook de meeste supporters langs de lijn hadden.
Giliam Hagen had vrouw en kinderen naar het veld van 't Gooi gelokt. In de rust wisten Kas en Teddie (foto links) de kleedkamer binnen te glippen.
Keeper Jeroen Voeten speelde een uitstekende wedstrijd. Niet zo gek misschien als vrouwlief en dochter Josephine langs de lijn staan. Ook Josephine (foto rechts) kwam in de rust haar vader in de kleedkamer een hart onder de riem steken.

 


 
   
 

De Toss

Pim van Leeuwen: "Ik heb het vandaag geprobeerd. maar het was na een minuut of tien niet meer verantwoord om nog verder te voetballen. Ik kan mijn knie niet goed meer draaien. Ik heb geen risico genomen, zodat ik volgende wedstrijden mijn waarde voor het team weer kan bewijzen."
”De scheidsrechter heeft vandaag goed gefloten. Vooraf zei hij dat hij geen gemekker in het veld wilde en daar hebben beide ploegen zich aardig aan gehouden."
"De aanvoerder van ‘t Gooi was een aardige jongen en een van de beter voetballers in het team. Aardig om te zien dat bij 't Gooi leeftijd wat minder een rol speelt en jong en oud meer mengt. Dan merk je dat wij een team hebben met veel ervaring waarbij helaas het fysiek en conditie niet helemaal in verhouding staan."

 
 

 

 

© Vijfde Dimensie