THUIS VORIG VOLGEND    
 
18 oktober, Ook HSV te jong en te sterk voor 's-Graveland: 5-1

Een prachtige zondag met mooi weer, een mooi veld, een lekkere bal, een sportieve tegenstander. Alle ingrediënten voor een lekkere pot voetbal van 's-Graveland leken aanwezig. Het was echter weer het oude liedje. HSV'69 heeft een jong en gretig team dat direct druk zet. Zeker in het begin van de wedstrijd kan 's-Graveland daar niet mee omgaan. Ook deze keer was balverlies, ja inderdaad slordig balverlies, in de eerste helft drie keer de inleiding tot een doelpunt.

HSV'69 2 - 's-Graveland 4 : 5 - 1
Ruststand : 3 - 0
Doelpunt 's-Graveland: Frits van der Meer

 

   
 
   
 
 

's-Graveland begon met veertien man aan de eerste helft. Het begin daarvan werd even uitgesteld omdat vier spelers, onder wie aanvoerder Jeroen te Nuyl, het veld van HSV niet konden vinden. Jeroen te Nuyl: "We komen hier toch niet voor het eerst, maar het is altijd weer even zoeken. Ik zat bij Pim en mijn broer Luc in de auto. Luc wist zogenaamd een snellere weg. Nou, dat schoot niet echt op. Als aanvoerder heb ik Pim toen opdracht gegeven de auto om te keren en de voor mij bekende weg, die in mijn ogen net zo lang was, te rijden."
"We hebben het niet getroffen met zoveel jonge teams in de competitie. Ik heb een korte analyse van de wedstrijd en dat is dat wij het niet konden belopen en niet fel genoeg waren. Dat was in ieder geval in de eerste helft zo. De tweede helft ging het beter, dat moet ik zeggen. En nee, dat kwam niet omdat ik mezelf reserve had gezet. Hoewel in de tweede helft brachten we wel onze jonge spelers Michael Mostertman en Jeroen de Boer in. Zij hebben het goed gedaan. In de tweede helft kwamen we terug tot 3-1. Frits van de Meer schoot beheerst binnen. Leuk voor die jongen. Hij heeft hard gewerkt en lijkt weer een beetje de vorm van weleer terug te krijgen. Helaas konden we toen niet doordrukken. Toen HSV de 4-1 maakte, was het voor ons over en uit. Jammer, maar laten we ons maar vasthouden aan het spel uit de tweede helft. Toen hebben we geknokt, werd de bal soms aardig rond gespeeld en hadden we een enkele leuke aanval."

 
   
 
   
 
   
 

De Rust

   
 

Supporters van de week

Keeper Michiel kamer (zie foto boven) moet tegenwoordig vaker werken op zondag. Daarom was hij er al een paar weken niet bij. Omdat onze vaste supporters Jip (links) en Fien (rechts) hun scooter-rijbewijs nog niet hebben gehaald kunnen ze alleen komen kijken als hun vader er is. Dus vandaag waren ze er gelukkig weer. Om het feest compleet te maken hadden vandaag ook hun broertje Hannes (midden) meegenomen. De dames en heer hebben genoten bij HSV, zowel van het voetbal als de kantine.

 
   
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Meestal is het storm en regen als we bij HSV'69 moeten voetballen. Vandaag was het echter heerlijk weer. Het tweede team is het tweede team niet meer. Vorig seizoen speelden we tegen wat oudere jongens. Ook dat waren leuke wedstrijden en die gingen ons wat beter af."
"De scheidsrechter gaf aan dat hij niet veel ervaring had. Toch controleerde hij voor de wedstrijd nog even of iedereen wel met scheenbeschermers speelde. Onze keeper Michiel mocht ze nog even uit de kleedkamer gaan halen. In de wedstrijd heeft de scheids weinig te doen gehad. Het was allemaal zeer sportief."
"De aanvoerder van HSV was een aardige jongen en een hele goede voetballer. Hij kwam af en toe heel gevaarlijk opzetten vanuit de achterste linie. Hopelijk kunnen we in de return wat meer partij geven."

 
 

 

 

© Vijfde Dimensie