THUIS VORIG VOLGEND    
 
1 november, 's-Graveland legt het ook af tegen Fc Hilversum: 1-4

Vandaag speelde 's-Graveland 4 een wedstrijd die ging om: nog mee kunnen doen in de middenmoot óf gaan ploeteren in de onderste regionen. Fc Hilversum had net zoveel wedstrijden gespeeld, maar een puntje minder. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. Dat werd het echter alleen even in het eerste kwartier van de tweede helft. De rest van de wedstrijd had Fc Hilversum alles onder controle. 's-Graveland speelde weer ouderwets slordig.

's-Graveland 4 - Fc Hilversum 3 : 1 - 4
Ruststand : 0 - 1
Doelpunt 's-Graveland: Jeroen de Boer

 

   
 
   
 
 

In de eerste helft bleef de schade nog beperkt. 's-Graveland kwam niet goed aan voetballen toe, en moest loeren op een uitval. Fc Hilversum speelde bal wel rond en kreeg een aantal goede kansen waarvan er eentje door de handige spits ingeschoten werd.
Na de thee leek het erop of 's-Graveland met vier verse wisselspelers uit een ander vaatje ging tappen. Het werd meermaals gevaarlijk voor het Hilversumse doel. Na vijftien minuten schoot Jeroen de Boer, die een schot van Luc te Nuyl verlengde, de 1-1 binnen. Na deze goal leek het er hel even op of er meer in zat voor 's-Graveland. Het was echter Fc Hilversum die aan het langste einde trok. 's-Graveland verviel weer in slordig en ongeïnspireerd voetbal. De dekselse Hilversumse spits ontsnapte een paar keer aan de 's-Gravelandse verdediging en bracht de eindscore op 1-4.
Jeroen te Nuyl: "Ja dit is een tegenvaller natuurlijk. Aan de ene kant had er meer voor ons ingezeten, aan de andere kant als je het aantal kansen tegen elkaar gaat afwegen heeft Fc Hilversum recht gewonnen."
"Positief puntje is voor mij de hoge opkomst. Vier wisselspelers is natuurlijk heel netjes. Daarnaast ben ik blij dat we Fred Fouraschen, Le Fourache voor intimi, na veel blessureleed weer aan het werk hebben kunnen zien (foto rechts). Weet je nog dat hij vorige winter van de sokken is geskied en zijn been had gebroken? Nou daarna heeft hij een tijd platgelegen met een Hernia. Daar is hij nog steeds niet helemaal vanaf, maar tegen de voetbalkoorts was kennelijk geen kruid gewassen."

   
 
   
 
   
 

De Rust

   
 

Supporters van de week

Leuk dat er veel supporters op deze wedstrijd waren afgekomen. Onder hen ook een spelers die even in de lappenmand zitten. Onder hen Roel de Saegher (links op de foto) die zijn hamstring Hannes nog een weekje rust gunt. Mark de Jong (met pet) is herstellende van een miraculeuze milt-uitval. Gelukkig gaat het allemaal weer de goede kant op met hem. Tussen hen in oud-speler van 's-Graveland 5 Frank TjinaDie. Hij had goed nieuws. De malaise met zijn knie is voltooid verleden tijd. Hij is van plan weer lid van te worden van 's-Graveland en het vierde de broodnodige versterking te geven. Mooi! Zijn zoon Ryan (naast hem op de foto) voetbalt de pannen van het dak in de E3 van BVV. Hij vond het niveau van 's-Graveland 4 trouwens niet al te best. Inderdaad, hij heeft er kijk op.

 
   
 

De Toss

Marcel Cuyper: "Fijn om te weten dat Jeroen in mij het vertrouwen heeft en mij zonder enkele vorm van twijfel de aanvoerdersband laat dragen als hijzelf niet meedoet. Ik ga mijn stijl van aanvoeren niet met die van hem vergelijken, maar ik denk dat we allebei onze eigen stijl hebben."
"André Janmaat heeft vandaag een meer dan uitstekende wedstrijd gefloten. Dat kan hij dus óók al. Hij liet lopen waar het kon en greep in waar het moest. Ik wist niet dat we zoveel fluitend talent op de club hadden rondlopen."
"De aanvoerder van Fc Hilversum was een aardige jongen. Op zich was het een leuk team om tegen te voetballen. Hopelijk kunnen we in de return wat meer partij geven."
"O ja, misschien wil de club van honderd nog eens in de buidel tasten en een netje of een hekje voor de sloot achter het doel op veld drie maken. De wedstrijd lag erg vaak stil omdat de bal uit de sloot gevist moest worden."

 
 

 

 

© Vijfde Dimensie