THUIS VORIG VOLGEND    
 
6 december,Almere in laatste tien minuten erop en erover: 2-3

(Verslag Pim van Leeuwen)
Aanvoeder Jeroen had op drie plaatsen zijn rug gebroken maar dat was niet zo erg, volgens broer Luc. Dat hij een koudje gevat had was toch echt de reden om zich niet te melden in de ‘s-graveland kantine. Volkomen verrast door deze mededeling heb ik de honneurs waar moeten nemen.

's-Graveland 4 - Fc Almere 4 : 2 - 3
Ruststand : 1 - 0
Doelpunten 's-Graveland: Mark Heemskerk, Dennis Fine

 

   
 
 

Niks geen tactische aanwijzingen van onze grote kale leider. Met 12 man aan de start en Arjan van het vijfde die graag mee wilde doen waren er in ieder geval geen personele problemen in de quantiteit. In de kwaliteit daarentegen missen we dit jaar de luxe van een spits die er 20 of 30 in schiet. Een vier-vier –twee opstelling dan maar weer. Dit levert wel een wat laffe, teruggetrokken spelstijl op maar in deze 9 punten wedstrijd moeten we in ieder geval niet verliezen.
Een optisch beter Almere weet slechts 1 kans te creëren in de slotseconden van de eerste helft. Ondertussen heeft Mark Heemskerk middels een elfmeter de blauw witten op een voorsprong gezet. Mark was zwaar onder druk gezet door mij om eens een goal te maken gezien zijn wel erg magere scoringsvermogen. De volkomen terechte penalty werd loepzuiver door hem in het hoekje geschoten. Tweede helft met wind tegen werd Almere helaas steeds sterker. Toch de 2-0 door een sublieme pass van Vincent, die Dennis daarmee vrij voor het goal zette. Dennis schoot hem hard en goed in de verre hoek. Daarna was het vooral de tegenstander die het spel bepaalde. Ongelukkig uitverdedigen leverde een goal op voor Almere die vervolgens 10 minuten voor tijd ook nog de 2-2 maakte . De jonge spits uit de A-2 van Almere schoot de bal knap onder de uitstekend keepende Jeroen Voeten door. Een verliespartij hing in de lucht. De wijze waarop dit gebeurde was wel een persoonlijk  drama voor Mark Heemskerk. Een voorzet van rechts werd door hem met een mooie snoekduik onhoudbaar in het net gekopt. Helaas in het eigen goal. Met nog een minuut te spelen was het alles of niets voor het vierde wat zowaar nog een prachtkans opleverde voor Luc maar geen goal.. 2-3 voor Almere. Gezien de spelverhouding was dit niet onterecht maar wel zuur voor ons. De aanvoeder leek me een aardige jongen maar wat kopen er voor..

Hallo Webredactie,
Er is van alles mis gegaan. De foto's zijn niet meer te vinden. Volgens mij een batterij kwestie. Excuses. Er is er 1 overgebleven. De supporters van de week, Jammer van de rest want ik had echt prachtfoto's.
Groetjes, Luc
te Nuyl

 

 

   
 

Supporters van de week

Het is natuurlijk niet zo gek dat het niet zo best gaat met 's-graveland 4. Als je al niet lekker in je vel zit en dan zijn dit de supporters van de week...... het zit de spelers ook niet mee. Maar goed dat we na de wedstrijd alles flink hebben doorgesproken en tot een duidelijke conclusie zijn gekomen.. het ging niet goed.

 
 

 

© Vijfde Dimensie