THUIS VORIG VOLGEND    
 
31 december, Nieuwjaarboodschap aanvoerder

Waarde voetbalvrinden,
Nog net in dit oude jaar even een bericht van jullie aanvoerder, die net weer een beetje over het debacle van 13 december heen is…. Ter herinnering en voor de (talrijke) spelers die dit (voorlopige?) dieptepunt hebben gemist: tegen mede-staartclub AS’80 – eerder thuis met 2-1 verslagen – werd met niet minder dan 14-4 verloren, na een 9-2 ruststand… En dat terwijl Pim gelegenheidsdoelman Marcel vlak voor de wedstrijd nog adviseerde vooral ‘iets warms aan te trekken, want er komt geen muisje doorheen…’ Dat liep dus iets anders, vooral omdat de bemanning zwaar te wensen overliet. Het is dat Remco (Kobus voor intimi) en Arjan uit het vijfde zo vriendelijk waren om na hun gespeelde thuisduel mee af te reizen naar Almere, anders hadden we met 9 man gestaan. En dat is toch een beetje het verhaal van dit seizoen tot dusverre: ondanks een potentieel van 23, 24 spelers wil het nauwelijks lukken elke zondag een basis van 13, 14 mensen bij elkaar te scharrelen.
Ik doe bij deze dus maar weer eens een dringend beroep op eenieder om niet te snel af te schrijven. Je zit op voetbal, dus in principe ben je er op zondag, tenzij zwaar geblesseerd of verhinderd door echt dringende andere verplichtingen. Laten we er in ieder geval een mooie tweede seizoenshelft van proberen te maken!
Met deze stichtelijke woorden stuur ik jullie graag gezond en sportief 2010 in en hoop ik eenieder persoonlijk de hand te schudden op de nieuwjaarsreceptie bij de club as. zondag!

 

   
 

© Vijfde Dimensie