THUIS VORIG VOLGEND    
 
28 januari, Rechterkant vierde traint wel gewoon door

(Tekst en foto's Wouter Takes)
Er is de laatste tijd veel gezegd over het dramatische einde van de eerste competitiehelft. Verlies in de laatste minuut tegen de heksluiter en daarna het debacle van Almere. Helaas moeten de rechterback en rechtshalf van dienst – hoewel wij op iedere positie uit de voeten kunnen– constateren dat de positie op de ranglijst niet heeft geleid tot een verhoogde trainingsinspanningen dito, idem en vice versa.

 

 


Op dinsdagavond 19 januari was de opkomst: 1
Op dinsdagavond 26 januari was de opkomst: 2
Uit mailverkeer kon worden opgemaakt dat meerdere personen – we noemen geen namen, maar ze zijn broers en de achternaam begint met ‘Te Nuij…..’- verschillende excuses aanvoerden die vooral verband hielden met de wollen onderbroek van Linda.
Enkele antwoorden op de vraag per email of er vanavond wordt getraind bij -7 Celsius:

  • Ha, malle jongen! Ben je al buiten geweest? We mogen waarschijnlijk niet eens het veld op. Nee, ik ga naar de sportschool en kruip daarna achter de wollen onderbroek van Linda!
  • Haha en ik moet maken dat ik wegkom achter de wollen onderbroek van Linda als Jeroen thuiskomt van de sportschool. Ik sla dus ook over
  • Die wollen onderbroek van Linda die ken ik nu wel. Ik ga lekker trainen . zeven uur beginnen? Tot een uurtje of tien en daarna koud afdouchen?
  • Het wordt Siberisch vanavond. Ik ga echt niet naar buiten.

Enfin. De rechtervleugel – zonder verder namen te noemen, zijnde Marcel Cuiper en Wouter Takes – toonden zich wel echte kerels door op dinsdag 25 jan – met bij krakende vorst en piepende banden- te trainen met de jongens van t vijfde. Daarvan zijn enkele mooie plaatjes geschoten.
Tip: dagelijks staat de gesteldheid van het trainingsveld op de website van sv ‘s-Graveland

Wouter Takes

 
Trainingsveld ligt er prima bij!  
 
Cuiper tegen Takes: 'zit jouw haar ook zo rottig na de training?'
 
 
Foto training 25 januari - 5 van de 12 personen  
   
 

© Vijfde Dimensie