THUIS VORIG VOLGEND    
 
28 maart, ´t Gooi komt niet opdagen, 's-Graveland oefent wat...

Een teleurstellende zondag waarop maar weer eens bleek dat je voor een lekker potje voetbal een tegenstander nodig hebt. Om wat voor reden dan ook, 't Gooi was er vandaag niet. "s-Graveland 4 was zich aan het warmlopen toen aanvoerder Jeroen te Nuyl nattigheid begon te voelen. Jeroen: "Vooraf vul ik altijd al de wedstrijdformulieren in en dan zie ik meestal ook wel de aanvoerder van de tegenstander. In dit geval dus niet. Toen ze op de reguliere tijd er nog niet waren, heb ik naar 't Gooi gebeld. Toen begreep ik dat ze ook niet meer zouden komen, en ben ik de hesjes maar gaan pakken."

 

   
 
 

Luc te Nuyl: "Balen. Hier kopen we niets voor. Een tijdje terug heb ik de aanvoerder van 't Gooi al eens gesproken. Toen zei hij al dat zij ook elke week problemen hebben om genoeg mensen op de been te brengen. Jammer, want ik had ook iets nuttigs kunnen doen op mijn vrije zondag. Er schiet me nou zo gauw even niets te binnen, maar het had zo maar gekund."
"We hebben van de nood een deugd gemaakt en zijn maar een onderling partijtje gaan doen, zeven tegen zeven. Op zich wel goed om binnen het team de krachtsverhoudingen te testen. Wat we al wisten werd ook duidelijk. Het team waar Jeroen en ik in zaten, won met grote overmacht. We hebben nog wel wat spelerswisselingen gedaan, maar Jeroen en ik bleven de doorslag geven. Kopdoelpunten telden dubbel. Eerst een potje tot de tien en toen een potje tot de drie. Alles glansrijk gewonnen. Vooral Marcel Cuiper viel door de mand. Die gozer kan dus echt niet tegen zijn verlies. Nou ja, na het oefenen hebben we nog maar een pilsje in de kantine gedronken. Dat was wel weer gezellig."

 

   
 
   
 

De Rust (na het partijtje)

   
 

Supporter van de week

Cesar Takes was speciaal naar de wedstrijd tegen ´t Gooi gekomen om zijn vader Wouter te zien schitteren. Dat viel dus tegen. Cesar maakte er maar van dat ´t Gooi te bang was om tegen ´s-Graveland te voetballen.
Dat 's-Graveland een goede club is, weet Cesar maar al te goed. Hij voetbalt namelijk zelf bij 's-Graveland. Elke week voetbalt hij in de F6 de sterren van de hemel. Niet denkbeeldig dat ie over een aantal jaren nog eens samen met zijn vader in een team voetbalt. Leuk!

 
   
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Op de club heb ik een paar mensen op wie ik altijd kan terugvallen. Een van hen is Menno van den Brand, de beste clubscheidsrechter uit KNVB-district West1. Een ander is chef technische zaken bij de SV, Bas Brouwer.
Zij wisten me al snel te vertellen dat we geen punten overhouden aan vandaag. Was het vroeger zo dat je reglementair met 3-0 won als de tegenstander niet op kwam dagen. Tegenwoordig beschouwt de KNVB de wedstrijd als niet gespeeld en krijgt de niet opgedaagde club punten in mindering. Jammer, want we konden wel wat puntjes gebruiken."
"O ja, donderdag spelen we een inhaalwedstrijd tegen Nederhorst. Het is bij Nederhorst en begint om half negen. Volgend weekend gaan we eieren zoeken, ook leuk."

 
 

 

 

© Vijfde Dimensie