THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
23 januari,´s-Graveland komt er niet aan te pas bij de Vecht: 6-2

's-Graveland 4 heeft vandaag kansloos verloren van de Vecht 3. Ja natuurlijk, er ontbraken en paar spelbepalende spelers. Met name aanvoerder Jeroen te Nuyl werd ernstig gemist in de aanval. (Volgende week is Jeroen weer terug van ski-vakantie, en staat hij aan de aftrap op zijn vijftigste verjaardag.) De elf spelers die er waren konden geen potten breken. De Vecht heeft een goede ploeg, die vadaag niet eens voluit hoefde te gaan. Van de vele kansen wist de Vecht er zes te benutten.

de Vecht 3 - 's-Graveland 4: 6-2
Ruststand: 3-0
Doelpunten 's-Graveland: Giliam Hagen, Remco Houthuizen

 
   
 

Pim van Leeuwen: "Het was weer een heel gedoe om genoeg mensen te regelen. Vrijdagavond had ik er nog dertien, vandaag stonden er maar elf op het veld. Had ik van tevoren maar geweten dat het vijfde van 's-Graveland vrij was vandaag."
"Voor mij was keeper Arie Poels aan onze kant de man van de wedstrijd. Hij heeft er aardig wat ballen uit weten te houden. Met name bij harde schoten zat ie er goed bij. De andere jonge jongens (Remco, Willem en Jurgen foto rechts, red.) krijgen vandaag van mij een krappe voldoende, net als de andere spelers van het team overigens. Ik vind het wel leuk om te zien hoe die jonge jongens steeds beter in het team gaan passen."
"Ja, wat moet je er van zeggen? Je kan zeggen dat we vandaag naar beste kunnen hebben gevoetbald, maar dat vind ik toch weer niet helemaal waar. Ik vind ons, ook vandaag weer, niet scherp genoeg. We zijn te vaak een stapje te laat. Het mag van mij allemaal best wat feller."
"Laten we het positief bekijken. We zijn er vandaag ook een paar keer goed uitgekomen via een paar goede combinaties. Dat mag ook gezegd worden. Giliam Hagen maakte een prachtig doelpunt door de bal van ver over de keeper te schieten. Remco Houthuizen ronde een mooie aanval af door de voorzet van Gijsbert de Fokkert binnen te tikken. Goed dat Gijsbert er weer bij was trouwens. Zijn enkelblessure van vorige week bleek dus gelukkig mee te vallen."
"O ja, een lichtpuntje was natuurlijk ook het meedoen van Bert Schmidt. Het was alsof hij nog elke week bij ons op het veld staat. Klasse Bert."

 
     
 

 

   
 

Supporter van de week

Waar waren jullie? Het stond toch duidelijk aangegeven bij de Vecht dat onze wedstrijd op veld 4 doorging?
We hebben Kas en Teddie Hagen ( de supporters van vorige week) even gezien aan het begin van de wedstrijd. De vader van Arie Poels was er aan het begin van de tweede helft en heeft zelfs een kwartiertje gevlagd. Om supporter van de week te worden moet je toch minstens wel een helftje actief hebben gekeken...

 
 

De rust

 

 

De Toss

Pim van Leeuwen: "Ik zal blij zijn als Jeroen er volgende week weer is. Dat aanvoerderschap valt nopg niet mee. zeker als je thuis ook van alles aan je kop hebt. Leuk om te vermelden dat ik samen met Frits van der Meer deze week naar Oostenrijk afreis om ons bij Jeroen en Luc te voegen. Ja, wij gaan ook een paar daagjes skiën."
"De scheidsrechter heeft vandaag goed gefloten. Ik maakte me een beetje kwaad over het wedstrijdverloop. Vandaar dat ik ook een paar opmerkingen maakte aan zijn adres. Na de wedstrijd hebben we het uitgepraat."
"De aanvoerder van de Vecht was een aardige jongen en een hele goede en creatieve voetballer. Bijna alle aanvallen lopen via deze centrale middenvelder. Met hem had ik in de wedstrijd ook nog een akkefietje. Maar ook dat heb ik uitgepraat. Inderdaad, ik heb veel gepraat vandaag."

 

 

 
       
       
 

© Vijfde Dimensie