THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
2 februari, Ook Stok beleeft tweede jeugd in de muziek

Afgelopen zondag zagen we Jeroen te Nuyl aan de aftrap van zijn tweede jeugd met een gitaar in zijn handen. 's-Graveland 4-veteraan Stok van den Burg is Jeroen voorgegaan en lijkt met de band Witness klaar voor het bestijgen van de hitlijsten. Stok stuurt via de mail een voorproefje. De muziek lijkt het beste te omschrijven als "Stok en Roll".

 
   
 

Mannen,

Het valt niet mee, die voetballoze zondagen. De lucht van gras en zweet in de kleedkamer wordt gemist. Maar goed, je moet nu eenmaal keuzes in het leven nemen, niet waar? Maar wat doet een voetballer in ruste op zondag?

Om te voorkomen dat zondagen niet door te komen zijn, ga je naarstig op zoek naar alternatieven. Familiedag, lange wandelingen met de hond, Ajax kijken of toch maar een postzegelverzameling beginnen? Alle alternatieven zijn de revue gepasseerd.

Na een indringend gesprek op de nieuwjaarsreceptie van de SVS, met voormalige leider/coach/haptonoom Jeroen, is ook het pokerspel onderwerp van gesprek geweest. Na de draagkracht te hebben gewikt en gewogen blijkt de bijbehorende pokerface te worden gemist.

Omdat in Hilversum de ene talentenjacht na de andere wordt opgestart, en het lijkt of hiernaast niets belangrijker meer op de wereld bestaat, valt in één van bijgaande linkjes op te maken wat er op zondag als alternatief kan worden gedaan.

Tot ziens in ‘De Vorstin”!

Met excuses voor het erbarmelijke (mobiele telefoon) geluid.….

http://www.youtube.com/watch?v=r5TxsQ7w-4o&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Hi9FVVenMT4
http://www.youtube.com/watch?v=r0h3pcmxFfo&feature=related

Vriendelijke groet, Stok van den Burg

 

 
     
       
       
 

© Vijfde Dimensie