THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
17 april, Bestuur accepteert Pasfoto´s voor spelerskaart niet

Voor een aantal spelers van ´s-Graveland 4 verloopt volgend seizoen de spelerspas. Op de website van de sv 's-Graveland staat een oproep waar elke speler kan zien of hij dientengevolge een nieuwe pasfoto moet inleveren. Let op: dit moet voor 15 mei. Aanvoerder Jeroen te Nuyl is zo'n speler die een nieuwe kaart nodig heeft om volgend seizoen speelgerechtigd te zijn. Jeroen heeft voor de gelegenheid speciale pasfoto's laten maken. Tot zijn verbazing werden deze niet door de club geaccepteerd.

 
   
 

Jeroen te Nuyl: "Ja, dit is natuurlijk een enorm vervelend verhaal. Ik had echt verwacht dat de club zich in deze wel wat inschikkelijker had kunnen opstellen. We leven toch niet meer in de jaren vijftig!"
"Een tijdje geleden werd me al duidelijk dat ik een nieuwe pasfoto moest inleveren voor de spelerskaart van volgend seizoen. Dat gold ook voor mijn broer Luc, voor Pim van Leeuwen en nog een paar spelers van ons team. Via Frits van der Meer heb ik de fotograaf van de webredactie opgetrommeld voor het maken van speciale pasfoto's. Die leken mij nou echt leuk staan op de nieuwe spelerspas."
"De fotograaf pakte het heel creatief aan. Hij vroeg ons om een shirtje mee te nemen van onze favoriete club uit de eredivisie. Vervolgens zijn we op een zondagmiddag naar het stadion van Fc Utrecht gereden om een fotoshoot te doen. Samen met mijn broers Joost en Luc en met Pim en Frits stonden we op de middencirkel. Wel spannend, want je snapt dat het Utrechtse publiek de Ajax en Feyenoord-shirts maar matig kon waarderen. Toen de fotograaf hoorde dat Joost niet meer actief voetbalt maar nog wel af en toe scheidsrechtert, vroeg hij Joost om een zonnebril op te zetten. Een blindengeleidehond en een rood-witte stok waren zo snel niet beschikbaar."
"Om een lang verhaal kort te maken. Op de club konden ze er niet zo om lachen. Bestuurslid Bas Brouwer wilde de foto's niet accepteren. Ik heb toen scheidsrechter Menno van den Brand nog om een second opinion gevraagd (foto rechts). Menno kon er wel om lachen, maar zei dat hij in deze toch de lijn van het bestuur koos. Mooi is dat. Een hoop moeite voor niets en ieder van ons kan nu op het station in een hokje zo'n saaie pasfoto laten maken. Balen!"

 
   
 
.
 
 
         
   
       
 

© Vijfde Dimensie