THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
10 april,'s-Graveland toont veerkracht tegen Batavia 4 : 3-3

Vandaag opnieuw een zes-punten-wedstrijd en een rechstreeks duel om de negende plaats. 's-Graveland stond een puntje voor op Batavia 4, dat nog een wedstrijd minder gespeeld heeft. De wedstrijd in het kort: 's-Graveland speelde een belabberde eerste helft, en stond 3-0 achter bij de rust. In de tweede helft werd er in eerste instantie belabberd doorgevoetbald, maar toen de 3-1 eenmaal gevallen was, kreeg s'-Graveland vat op het spel. Uiteindelijk werd het 3-3.

Batavia 4 - 's-Graveland 4: 3-3
Ruststand: 3-0
Doelpunt 's-Graveland: Luc te Nuyl, Jeroen te Nuyl, Pim van Leeuwen

 
   
 

Jeroen te Nuyl: "We krijgen wel eens het predikaat mooi-weer-voetballers opgespeld, maar dat waren we vandaag in ieder geval niet. Tjonge, wat begonnen we deze wedstrijd slecht. Het was sloom en ongeconcentreerd. Batavia profiteerde van afgeslagen ballen en scoorde drie keer. Wij kregen in de eerste helft nog de beste twee kansen. Mark Heemskeerk miste een strafschop, Remko schoot letterlijk huizenhoog over open doel. Toch jammer want een doelpuntje had ons in de goede positie gebracht."
"Dat zag je in de tweede helft. We begonnen weer als een natte krant, maar toen Luc eenmaal de 3-1 had gescoord, werd het een andere wedstrijd. Even later kreeg ik de bal op een presenteerblaafje van Gijsbert de Fokkert (foto links-onder). Tja, en in dat soort gevallen denkt deze jongen dan niet lang na, en laat hij het net bollen. Met nog een minuut of twintig te spelen hing de 3-3 in de lucht. Luc had eerst nog een prachtig schot op de paal. Daarna kopte Pim van Leeuwen, de kapitein van de 's-Gravelandse luchtmacht, prima de 3-3 binnen. Op deze manier konden we toch nog met opgeheven hoofd van het veld."
"Leuk om zelf ook weer eens te scoren, maar dat vind ik niet het belangrijkste. Mijn broer Luc (foto rechts-onder) zie ik echt op zijn doelpuntje jagen. Hij heeft nu al voor de derde week op rij gescoord. Nou ja, zolang hij in dienst van het team speelt, vind ik het wel best."

 
     
 
     
   
 
   
 
   
 

Supporter van de week

Supporter tegen wil en dank: Mark Jans. Afgelopen vrijdag tijdens het 45-plus toernooi voelde hij iets knappen bij de hamstring. Verstandig om dus even rust te houden. Natuurlijk kwam hij vandaag wel zijn team aanmoedigen, ook al was het helemaal in Lelystad. Klasse, Mark.

 
   
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Het heeft lang niet geregend en dat betekende dat het veld behoorlijk droog en hobbelig was. Niet bepaald in in het voordeel van een technische speler zoals ik zelf ben." "De scheidsrechter van vandaag heeft uitstekend gefloten. Hij was behoorlijk precies, zowel voor de wedstrijd met het controleren van de spelerskaarten als in het veld. Het was trouwens een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Batavia 4, Kevin, is een aardige jongen en een van hun betere technisch voetballers. Hij liet meerdere malen een prachtig uitgevoerde dubbele schaar zien. Grensrechter Ronnie van Batavia kreeg veel commentaar van zijn eigen ploeg, maar ik vind dat hij prima heeft gevlagd. Pim van Leeuwen aan onze kant trouwens ook."

 

 
       
       
 

© Vijfde Dimensie