THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
1 mei, 's-Graveland krijgt pak slaag van de Vecht: 1-6

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen heeft 's-Graveland 4 het danig laten afweten. Tegenstander de Vecht had een hele makkelijke middag. Door een aantal 's-Gravelandse spelers werd de vermoeiende Koninginnedag opgevoerd als excuus. Maar in Loenen vieren ze dat toch ook. Hoe het ook zij. 's-Graveland speelde minder dan matig, ongeconcentreerd en slordig. De Vecht voetbalde vooral op de 's-Gravelandse helft. Doelpunten bleven niet uit. Met de rust was het al 0-3.

's-Graveland 4 - de Vecht 3: 1-6
Ruststand: 0-3
Doelpunt 's-Graveland: Jurgen Koopmanschap

 
   
 

In de tweede helft wist 's-Graveland al snel de 1-3 te scoren en dreigde het een wedstrijd te worden. Echt gevaarlijk werd het voor de Vecht echter niet. In het laatste kwartier liepen ze er nog even drie doelpunten bij. Eindstand 1-6.

Jeroen te Nuyl: "Ik had gehoopt dat we een beetje iets van een stijgende lijn in de laatste wedstrijden zouden kunnen laten zien, maar dat viel me toch bitter tegen. Ik miste de bezieling bij iedereen. Hoewel Remco had bezieling genoeg maar dat uitte zich op een verkeerde manier. Hij heeft van mijn broer Luc nog een tip gekregen om wat rustiger aan de wedstrijd te beginnen. Omdat deze verslagen ook door volgers gelezen worden die jonger zijn dan achttien jaar, zal ik die tip maar niet herhalen."
"Vanaf de eerste minuut lukte het ons niet om een behoorlijke combinatie op te zetten. Ja, en dan heeft de Vecht makkelijk voetballen. En als Frits de 0-1 ook nog eens in eigen goal gaat koppen, dan houdt het natuurlijk helemaal op."
"Man van de match was voor mij Fred Fouraschen , Le Fourasche voor intimi. Na een inspannende Spaanse wielerweek, waarin hij behoorlijk bruin is geworden, vlagde hij de eerste helft goed en viel hij de tweede helft prima in. Niet verkeerd voor de oudste speler van ons team, denk ik."

 
     
 
     
   
 
   
 
   
 
   
 

Supporter van de week

Cesar Takes was vandaag, zoals bij zovele thuiswedstrijden, weer van de partij om vader Wouter en de andere spelers van 's-Graveland 5 aan te moedigen. Klasse!
Volgende week speelt hij zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen voor 's-Graveland. Nog leuker om te vertellen is dat hij vorige week met zijn team de finale van het schoolvoetbal heeft gewonnen. Cesar zit op de Curtevenne basisschool in Kortenhoef en ze moesten in de finale tegen de Wilhelmina-school. Geen makkelijke wedstrijd maar het team van Cesar wist toch te winnen. Kampioentjo!

 
   
 

De Rust

   
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Het is natuurlijk wat te gemakkelijk om de toestand van veld 3 de schuld te geven van het erbarmelijke spel, maar dit was natuurlijk een wanvertoning. Een zandvlakte met hier en daar een polletje gras, dat zijn we niet van ons 's-Graveland gewend."
"Menno van den Brand heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Het viel me op dat hij wat meer in beweging was dan in andere wedstrijden. Hij zal het wel koud gehad hebben."
"De aanvoerder van de Vecht was een aardige jongen en een goede voetballer. IK denk dat de Vecht graag tegen ons voetbalt, want zo makkelijk zullen ze het niet vaak krijgen."

 
       
       
 

© Vijfde Dimensie