THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
10 juli, Witness zet met Stok de Drie Dorpen op z'n kop

Afgelopen vrijdagavond ging het dak eraf bij De Drie Dorpen in Ankeveen. De coverband Witness met ex-'s-Graveland 4 speler Stok van den Burg op basgitaar, gaf een spetterend optreden. Zowel het publiek als de band zelf toonden zich na het optreden zeer tevereden.
Uit het verslag van aanvoerder Jeroen te Nuyl: "...werd de ene na de andere hit de dolenthousiaste zaal in geslingerd". Uit de terugblik van Stok: "Leuk, boeiend en interessant schouwspel ....."

 
   
 

Jeroen te Nuyl (via de mail):

Het was een spetterend optreden van Witness vrijdagavond in De Drie Dorpen, dat volledig op stelten werd gezet…:-)
Na de opening Sharp Dressed Man werd de ene na de andere hit de dolenthousiaste zaal in geslingerd.
Het bier vloeide rijkelijk, mede door de aanwezigheid van Menno en Yvonne van den Brand, Roelsema de Saegher, Peter Krumpelvrouw, Luc, Linda en ikzelf… Ook onze gitaarleraar Franc Tijdink was uiteraard van de partij, om te kijken of Stok en Geert (de gitarist( zich wel aan hun grepen hielden… En natuurlijk Stoks vrouw Sonja en zonen Nick en Kevin (zelf ook een talentvol bassist) waren aanwezig.
Het bleef nog lang onrustig in de De Drie Dorpen, ook omdat fotograaf en kok Ruud van den Broek de gelegenheid te baat om van zijn ‘kroegballetjes’ af te komen… Wat erin zat was onbekend, maar je kreeg er geweldige dorst van!

 
     
 

Stok van den Burg (via de mail):

Beste Webmaster,
Afgelopen vrijdag is de vuurdoop voor Witness geweest. Het eerste echte live concert van deze popgroep heeft zich in De Drie Dorpen te Ankeveen afgespeeld. Een enorme ervaring kan ik je wel zeggen. Leuk, boeiend en interessant schouwspel waar toch nog veel mensen op zijn afgekomen.
Onder het publiek oud teamgenoten van de basist: Peter Krumpelman, Menno van de Brand, Luc en Jeroen te Nuijl! De grote leider werd geflankeerd door vrouw Linda: de jazzie zangeres met de zwoele stem.
Het publiek heeft voor een perfecte en super gezellige ambiance gezorgd. Via de hieronder staande link valt een impressie van de avond op te maken.
10 september is het volgende concert van Witness. Tijdens het pleinfeest in Nederhorst den Berg zullen verschillende bandjes optreden.

Namens Witness enorm bedankt voor de steun en mogelijk tot ziens!!!


http://www.youtube.com/watch?v=tnDMqOvj9-s

   
 
   
 

 

   
       
       
 

© Vijfde Dimensie