.
JAARGANG 11  
 

18 september
 

Zebra's de kansen,'s-Graveland de doelpunten: 5-0

's-Graveland 5 heeft zich vandaag van de goede kant laten zien. Zebra's begon de wedstrijd sterk. Het eerste kwartier stond 's-Graveland met de rug tegen de muur. Daarna kwam 's-Graveland goed in de wedstrijd. De beste kansen bleven voor de Zebra's, maar 's-Graveland wist via uitvallen te scoren. In de tweede helft kreeg de Zebra's opnieuw kansen, maar wist 's-Graveland de wedstrijd toch te controleren en naar 5-0 uit te lopen.

's-Graveland 5 - Zebra's 2: 5-0
Ruststand: 2-0
Doelpunten 's-Graveland: Vincent Weggemans (2x), Frits van der Meer (2x), Marc Mostert

 

 

Aanvoerder Pim van Leeuwen: "Ja, vandaag mocht ik aanvoerder zijn in plaats van Jeroen. Nou, dat was me geen pretje. De hele week ben ik druk geweest om genoeg mensen uit onze brede selectie (23 man op papier, red.) te ronselen. Eind van het liedje is dat ik André Janmaat (bestuurslid technische zaken, red.) heb moeten vragen om aanvulling. Dat liep overigens prima. Petje af voor André. De eerste helft deed Michael weer met ons mee. De tweede helft viel Raymond in voor de geblesseerde Mark de Jong."
"Qua voetbal kijk ik terug op een lekkere wedstrijd. En als ik eerlijk ben is dat al best weer een tijdje geleden dat ik met zo'n gevoel het veld ben afgestapt. Het eerste kwartier was heel duidelijk voor de Zebra's. Ze waren echter niet scherp in de afronding of keeper Michiel Kamer (foto rechts) stond in de weg. Michiel heeft uitstekend gekeept. Hij kon zich niet herinneren wanneer hij voor het laatst de nul had gehouden."

 
   

Pim: "Het liep allemaal wat soepeler bij ons dan vorige week. Opnieuw echter was Vincent Weggemans (foto links) een van de beste spelers aan onze kant. In de eerste helft heer en meester op het middenveld, in de tweede helft de absolute controle als laatste man. Ik heb van hem genoten. Ook trouwens van de Marcen. Marc Heemskerk en Marc Mostert speelden, zeker de tweede helft, bekeken en effectief."

Vincent Weggemans: "Inderdaad, we hebben lekker gevoetbald vandaag. Wat mij betreft moeten we deze lijn zien vast te houden. Met een beetje geluk en een beetje voetbalgogme kunnen we dan nog ver komen."
"Leuk om topscorer te zijn maar daar gaat het mij niet om. Ik speel in dienst van het team. Wel opvallend dat er dit seizoen veel doelpunten uit Amsterdam komen. Zelf scoorde ik voor rust bijna een hat trick. Frits "Ravanelli" van der Meer deed dat bijna na de rust."
"Pim heeft genoten van de twee Marcen, maar ik vind dat hij daarmee de twee Marken te kort doet. Ook Mark de Jong en Mark Jans speelden vandaag verdienstelijk. Ik hoop dat de blessure van Mark de Jong meevalt. 's-Graveland-verzorger Ger heeft er naar gekeken. Dus dan moet het snel goedkomen, zou je denken.
"

 

 

 

 

 De Rust
 

 

Supporters van de week

De gemiddelde leeftijd van de spelers van 's-Graveland 5 is behoorlijk hoog. De gemiddelde leeftijd van de 's-Graveland-supporters lag vandaag lekker laag. Zo vaders,zo dochter en zoon.
Arte en Does (op de foto links) zijn fan van Vincent Weggemans. Zij genoten volop van het voetbal, niet alleen op het veld maar ook van de tafelvoetbal in de kantine.
Mare en Ramses zijn fan van Mark de Jong. Ook zij vermaakten zich kostelijk. Vooral de schommels waren favoriet. O ja, de beer van Ramses heeft eigenlijk geen naam. Als het zo uitkomt noemt hij hem 'Beertje'.

 

 

 

De Toss

Pim van Leeuwen: "Ik begon niet lekker aan de wedstrijd omdat al dat gedoe met dat spelers regelen nog in mijn kop zat. Gelukkig was ik het snel kwijt omdat ik vol aan de bak moest. Ik zal blij zijn als Jeroen er de volgende keer weer is. Ik ben trouwens benieuwd hoe zijn vakantietje is geweest. Hij ging met Linda een paar dagen naar Antwerpen. Het is mij niet duidelijk waarom hij daar volgend weekend niet voor uitgekozen heeft. Dan zijn we vrij namelijk. In dit geval ging het meisje voor het voetbal, zeker"
"Scheidsrechter Joost te Nuyl heeft vandaag goed gefloten. Wij zijn hoog niveau van hem gewend. Hoewel de samenwerking met de 's-Gravelandse grensrechter verliep weer een beetje stroef. Raar, want vandaag had zijn broer Luc de vlag vast."
"De aanvoerder van de Zebra's, van Manen, is een aardige jongen en een goede voetballer. Hij moest met een spierblessure van het veld. Dat maakt het veldspel van de Zebra's er niet beter op.
Volgens mij zoeken ze trouwens ook nog een shirtsponsor."

 

 

© Vijfde Dimensie