.
JAARGANG 11  
 

25 september
 

Donderdagse training nog geen doorslaand succes

Vandaag was 's-Graveland 5 vrij. Er werd voor de beker gevoetbald en daar doen de Oude Beloften niet aan mee. Daarom werd afgelopen donderdag een grote menigte mensen verwacht op de training. Dat viel een tikkie tegen. Er waren wel acht spelers uit de A en B-selectie, maar geen aanvoerder Jeroen te Nuyl. Was het wel zo'n goed idee om de vaste trainingsavond te verplaatsen van dinsdag naar donderdag?

 

 

Aanvoerder Jeroen te Nuyl wilde het dit seizoen helemaal anders aanpakken. Alles bij 's-Graveland 5 moest in het teken staan van resultaat. Ondanks een negatief advies van de spelersraad verzette Jeroen de vaste trainingsavond van dinsdag naar donderdag. Tot nu toe viel de opkomst nogal tegen. Hoogtepunt was afgelopen donderdag met acht mensen.


Jeroen: "Nee, mij hoor je zeker niet zeggen dat de donderdagse trainingsavond een mislukt expiriment is. Ik wil er zeker nog even mee doorgaan. Over een maand of zo wil ik de balans voor mezelf opmaken."
"Ik vind de dinsdagavond te druk en te onrustig voor ons om te trainen. Wat mij betreft moet de training een beetje gericht zijn op ons ervaringsniveau, of onze gemiddelde leeftijd, zo kan je het ook zeggen."
"Het is een beetje onhandige combinatie met de 45-plus-competitie waar ik samen met een aantal jongens van het team ook aan meedoe. Dat is vier keer op vrijdagavond, en ja, dan ga ik op donderdag niet lopen trainen. Nee, afgelopen vrijdag was er geen 45-plus-competitie. Waarom ik er dan toch niet was? Ik had gitaarles donderdagavond. Ja sorry, maar dat wil ik ook bijhouden en dat kwam nou eenmaal zo uit."

 

 
 

 

Pim van Leeuwen: "In principe ben ik er elke donderdag. Dat geldt ook voor Mark Jans en Harun. Leuk dat er donderdag ook nog een paar anderen waren. Topscorer Vincent was er, en Frits voor zijn enige jaarlijkse training. Ronald van Oostrum kwam meedoen en Theo Andriessen was er. Theo wil in principe ook wel elke donderdag trainen maar dan moeten er wel mensnen komen. Opvallende verschijning was natuurlijk ook Edgar Lamaker. Waarbij het meest opvallende was dat Edgar de training zonder blessure heeft af kunnen ronden. Uniek. Ik weet natuurlijk niet wat er gebeurd is nadat ie in de auto is gestapt, maar dat zag er allemaal soepeltjes uit. Voor de training had hij nog aangewezen waar hij dacht dat hij deze avond geblesseerd zou raken."

Pim: "Ook op donderdagavond struikel je over de familie Janmaat. Erik Janmaat, die in een grijs verleden ook nog wel eens een wedstrijdje met ons heeft meegedaan, had de jeugd getraind. We wilden graag een balletje van hem lenen, maar hij had alleen jeugd-ballen die volgens hem niet geschikt waren voor senioren. Gelukkig had Mark Jans nog een bal achter in zijn auto liggen."
"Nou ja, we hebben een beetje op Edgar en de goal geknald, en daarna een partijtje gedaan. Al met al was het toch een lekker avondje. Iedereen stond afgepeigerd onder de douche.
Wel jammer dat de kantine niet open was, maar ook daar schijnt verbetering in te komen."

"Ik heb vrijdag Jeroen nog even gebeld en gevraagd waar hij was op de training. Ik dacht dat hij misschien geblesseerd was. Maar toen hoorde ik dus van die gitaarles. Hij mag natuurlijk zelf weten waar hij zijn prioriteiten legt op donderdag. Daar ga ik niet over."
"Hij vertelde nog wel dat ook komende donderdag er waarschijnlijk niet veel mensen zullen zijn op de training. Vrijdag is er weer 45-plus-competitie en donderdag worden de omroepprijzen uitgereikt. Dus dan is de hele Fc Klap bezet. Ik sla dus donderdag ook maar een keer over. Wat mij betreft moeten we zondag even bespreken hoe we hier mee verder willen gaan."

       
 
 
 

© Vijfde Dimensie